Indlæser...

 

Indlæser...

 

 

Optakt: FCK vs Randers

FCK har fundet storformen frem og har hentet 6 sejre i de seneste 7 Superliga-kampe. Gassen synes derimod at være gået lidt af Randers-ballonen, og derfor er FCK også storfavoritter til dagens kamp i Parken, hvor Randers kommer på besøg.

Få odds 1.65 på FCK-sejr, eller spil på underdogs’ne fra Randers til odds 5.50. Uafgjort giver pengene 3.60 igen.

Men har Randers en chance mod FCK i Parken? Det mener vi bestemt de har, for Randers har nemlig udmærket sig ved en kompetent defensiv som modstanderne har haft svært ved at åbne gennem hele sæsonen, og hvis Randers kan stå godt defensivt mod FCK i dag, kan københavnerne få store problemer med at lave de mål der skal til.

Hidtil denne sæson har Randers spillet seks udekampe, og det er endt med tre sejre og tre nederlag. En målscore på 10-10 vidner om at Randers’ forsvar måske er bedre hjemme end ude, og sidst Randers var på besøg i Parken d. 16. september i år, vandt FCK også i suveræn stil med 3-0. Dét resultat vil Randers formentligt gerne hævne i dag, og på en god dag har Randers da også gode chancer for at få point med fra Parken. Randers ligger p.t. nr. 5 i Superligaen, men kan teoretisk set indtage 3. pladsen med en sejr i aften.

Odds 5.50 virker meget højt på Randers, som vi vurderer har kvaliteterne til at overraske FCK og bookmakerne i dag. FCK er dog inde i en vanvittig god stime, og det kræver en ekstraordinær god indsats fra Randers i dag, hvis der skal point med hjem til Jylland.

Hvem tror du vinder kampen? Odds på FC København vs Randers hos Bet365, hvor der er langt over 100 odds-markeder på kampen, og se kampen direkte i TV på Canal 9 fra kl. 16.00.

 

Se alle odds hos Bet365 her >>

 

bet365-580x330