Inter-Shakhtar Donetsk odds: Europa League-semifinale

Som tilfældet var det med turneringens første semifinale, er denne også et opgør mellem to tidligere vindere af turneringen. Inter har ikke overraskende været blandt favoritterne, siden de kom ind i turneringen via Champions Leauge. Samme rute tog deres semfinale-modstander Shakhtar Donetsk. Inter har ikke vundet noget trofæ endnu i denne sæson og er da også den klare favorit mod ukrainerne. Shakhtar Donetsk er dog et hold, som man ikke må undervurdere.

Kigger man hos bookmakeren Unibet får man her odds 1,77. Hvis man tror, at Shakhtar kan skabe en mindre overraskelse, giver det odds 4,65. Uafgjort vil udløse odds 3,85. Vi anbefaler, at man spiller på kampen hos Unibet, da man her finder nogle af de bedste odds kombineret med flere favorable tilbud og kampagner. Unibet har eksempelvis en kampagne, hvor man kan få sig et free bet på 100 kroner til Europa League eller Champions Leauge. For at modtage dette skal man spille 100 kroner på en af turneringernes kampe.

 

 

Få 1oo kroners free bet på Europa League hos Unibet

 

 

Optakt Inter-Shakhtar Donetsk

Inters chance for succes

Inter sluttede på en ærgerlig andenplads i Serie A, hvor man endte blot ét point efter Juventus. Det betyder dog, at Inter naturligvis er kvalificerede til næste års Champions Leauge. Europa League repræsenterer dog stadig en mulighed for at vinde et trofæ, hvilket naturligvis er vigtigt for en klub af Inters størrelse.

Inter har vundet turneringen tre gange, da den gik under navnet UEFA Cuppen. Første gang var i 1991, da man slog Roma med 2-1 over to kampe. Tre år senere slog Austria Leipzig her vandt Inter over to kampe med 2-0. Inter seneste triumf i Europa var i 1998, da man slog Lazio med 3-0 i Paris efter scoringer af det sydamerikanske trio Ivan Zamorano, Javier Zanetti og Ronaldo.

Inter måtte i år tage til takke med en tredjeplads i deres Champions League-gruppe, hvilket sendte dem i Europa Leauge. Først slog man Ludogorets over to kampe med 4-1. Herefter stod den på en kamp mod Getafe, hvor Christian Eriksen scorede til kampens resultat 2-0. I kvartfinalen blev Bayer Leverkusen nedlagt med 2-1.

Den største profil på Inter-holdet er Romelu Lukaku. Belgieren scorede 23 mål i Serie A. Han har desuden scoret i alle fire Europa League-kampe, som han har spillet. Inter kommer til at mangle Alexis Sánchez, som er ude med en lårskade. Christian Eriksen er blevet brugt som indskifter i de seneste to runder.

 

Shakhtar som underdogs

Shakhtar Donetsk må siges at være det undertippede hold blandt de resterende fire. Ukrainerne vandt på stensikker vis den hjemlige liga foran Dynamo Kiev. Nu er blikket stift retter mod Europæisk succes. Det er ligesom de andre hold i semfinalerne allerede garanteret en plads i næste års Champions League.

Shakhtar har vundet turneringen én gang tilbage i 2009. Dengang vandt man finalen med 2-1 over Werder Bremen. Det var Luiz Adriano og Jádson, som scorede for Shakhtar, mens Naldo lavede Werders mål. Shakhtar nåede seneste semifinalerne i 2016, hvor man blev slået ud af de senere vindere af turneringen – Sevilla.

I år sluttede Shakhtar som nummer tre i deres Champions League-gruppe, hilket sendte dem i Europa Leauge. Her fik man en svær første modstander i Benfica, som dog blev slået med 5-4 over to kampe. Herefter fulgte en sikker samlet 5-1-sejr over Wolfsburg. I kvartfianlen havde Shakhtar heller ikke de store problemer med Basel, som blev slået med 4-1. Shakhtar har ingen nye skader og ingen, som har karantæne.

 

Spilforslag til Inter – Shakhtar Donetsk

Shakhtar har været ganske flittige til at score mål i deres seneste par kampe. Her har de som nævnt slået Wolfsburg og Basel med henholdsvis 3-0 og 4-1. Inter har været ganske gode til at holde deres modstandere fra faddet, men det kan blive svært mod et sprudlende Shakhtar-hold. Det faktum, at der kun er tale om én kamp gør også, at et af holdene kan blive tvunget til at satse på et tidspunkt og risikere at blotte sig. Derfor mener vi, at der bør været gode chancer for, at vi får en målrig kamp. Hos Unibet får man odds 1,64 på over 2,5 mål. Hvis man vil gå lidt mere efter guldet er over 3,5 mål til odds 2,65 også et godt spil.

 

Få 1oo kroners free bet på Europa League hos Unibet