Danmark – Belgien optakt, odds og spilforslag

Danmarks første kamp ved EM blev som bekendt en yderst dramatisk affære. Selve kampen endte med et 1-0 nederlag mod Finland. Dermed skal Danmark meget gerne hente mindst et point mod Belgien, hvis håbet om avancement skal holdes i live. Belgien er favoritter, men Danmark er bestemt ikke uden chancer, når det kommer til odds på Danmark – Belgien ved EM.

 

Odds på Danmark - Belgien hos Bet365

 

Odds på Danmark – Belgien

Indlæser odds…

OBS: Disse EM odds kommer fra bookmakeren Bet365

Det er som nævnt Belgien, som er favoritter til at løbe med sejren i dette opgør mellem de to forhåndsfavoritter i Gruppe B. Danmark lagde dog som bekendt ud med et 1-0-nederlag mod Finland.

Nu venter så en kamp mod Belgien. De er ifølge FIFA’s verdensrangliste nummer et i verden. Det bliver med andre ord bestemt ingen let opgave for det danske hjemmehold.

Belgien var enormt overbevisende i deres første kamp mod Rusland. Her kørte de belgiske favoritter en stensikker 3-0-sejr hjem efter to scoringer af Romelu Lukaku og en enkelt af Thomas Meunier.

Derfor er det naturligvis ikke overraskende, at udeholdet er favoritter, når man ser på odds på Danmark – Belgien. Der er dog også ting, som taler til Danmarks fordel.

Belgien har allerede sikret sig et godt udgangspunkt inden sidste kamp, hvor de møder Finland. Dermed vil de formentlig være ganske godt tilfredse med et point i København. Da vil de nemlig stadig selv kunne afgøre kampen om førstepladsen, når de møder Finland i Sankt Petersborg.

En anden ting, som påvirker odds på Danmark – Belgien, er naturligvis det faktum, at de danske spillere får fuld opbakning, når der er lagt op til en følelsesladet aften i Parken.

Derfor mener vi bestemt, at der er mulighed for, at Danmark kan få et brugbart resultat mod Belgien. Den holdning deler bookmakerne som nævnt, når man ser på odds på Danmark – Belgien.

 

Danmark – Belgien Spilforslag

Indlæser odds…

OBS: Disse EM odds kommer fra bookmakeren Bet365
Der er med andre ord lagt op en til spændende aften i Parken, når Danmark gerne skal have point mod et af verdens bedste hold. Som nævnt kan mindre en tre point dog være nok for Danmark.

Skulle Danmark sikre sig et point mod Belgien og derefter slå Rusland, vil det placere dem på fire point. Det vil som minimum være nok til en tredjeplads i gruppen.

Ved EM er det som bekendt de fire bedste af de seks treer, som kommer i ottendedelsfinalerne. Ved EM i 2016 var der blot to af disse, som havde fire point. Skillepunktet kom mellem Nordirland og Tyrkiet, som begge havde tre point. Tyrkernes målscore var dog to mål dårligere.

Vi har da også tiltro til, at det Danske hold kan levere et point mod belgierne.Det handler dog om, at holde den belgiske offensiv og især Lukaku i skak. Hvis det står uafgjort med omkring ti minutter tilbage, er det som nævnt også et fint resultat for belgierne.

Det danske forsvar har som bekendt været fremragende under Hjulmand. Hvis alle mand er klar, venter vi igen at se en kæde med Wass, Kjær, Christensen og Mæhle.

Dermed er vores Danmark – Belgien-spilforslag, at Danmark får point i kampen. Det gælder, hvad end der her måtte være tale om sejr eller uafgjort.

 

Odds på Danmark - Belgien hos Bet365

 

Danmark skal på pointjagt

Kampen mod Finland vil desværre blive husket for alt andet det, som foregik på banen. Heldigvis lader det til, at Christian Eriksen omstændighederne taget i betragtning har det godt

Da kampen blev genoptaget var det tydeligt, at de danske spillere var dybt påvirkede af episoden med Eriksen, som fandt sted kort inden pausen.

Et kvarter inde i anden halvleg bragte Joel Pohjanpalo nemlig Finland på 1-0, da han headede bolden forbi Kasper Schmeichel. Fjorten minutter senere fik Danmark et straffespark, som Pierre-Emile Højbjerg skulle sparke. Det reddede Lukas Hradecky dog uden de store problemer.

Finland havde blot ét forsøg, hvilket var chancen som de scorede på. Danmark havde til gengæld adskillige chancer. Det var med andre et spørgsmål om, at finnerne forstod at udnytte deres chancer.

Som nævnt har første halvlegs begivenheder naturligvis også haft stor indflydelse på de danske spilleres præstation i anden halvleg.

Det er uvist, hvorvidt alle danske spillere bliver klar til at spille denne kamp efter, hvad de var vidner til i torsdags. Kommer Danmark med stærkeste hold, kan de dog godt true belgierne.

Danmark er nemlig et hold, som er uhyre svære at score imod. Det er også en af årsagerne til, vi taber så relativt sjældent. Danmarks problem er dog også, at det kniber med hensyn til at lave mål. Her er netop Christian Eriksen en vigtig brik, så der bliver nogen, som må træde ind og forsøge, at udfylde det hul.

Det kunne godt gå hen at blive Mathias Jensen, som kom ind i stedet for Eriksen mod Finland. Jensen har også haft en forrygende sæson i Brentford og imponeret på landsholdet – blandt andet i venskabskampen mod Bosnien.

 

Opret dig hos Bet365