Olympiakos – Barcelona odds: Forsætter magiske Messi sin storform?

FC Barcelona skal et smut til Grækenland for at møde Olympiakos. Det er top mod bund i Champions League-gruppen, så det burde være en smal sag for Blaugrana at sikre sig videre avancement i turneringen.

Olympiakos tabte i weekenden med 1-0 på udebane til Panathinaikos. Lucas Villafanez scorede kampens enlige mål ti minutter inde i anden halvleg. Det efterlader Olympiakos på en fjerdeplads i den græske liga.

Barcelona vandt i lørdags med 0-2 ude mod Athletic Bilbao. Messi scorede, selvfølgelig fristes man til at sige, kampens første mål. Paulinho lukkede ballet med sin 0-2-scoring kort før tid. Catalanerne ligger nummer et i La Liga med fire point ned til Valencia på andenpladsen.

Udeholdet er store favoritter hos samtlige bookmakere. En sejr til hjemmeholdet giver pengene 14,50 gange igen hos Betsafe, mens en Barca-sejr belønnes med odds 1,26. Uafgjort giver odds 6,35. 

Læs vores anmeldelse af Betsafe her og lær mere om en af de bedste bookmakere i Danmark.

 

Spil på kampen hos Betsafe

 

Optakt: Olympiakos – Barcelona

Olympiakos

De græske mestre har haft det svært den sidste måneds tid. I de sidste ti opgør er det således blevet til hele fem nederlag. De resterende fem kampe er endt med fire sejre og en enkelt uafgjort.

I Champions League-gruppen har Olympiakos tabt deres tre kampe til Sporting, Juventus og Barcelona. De ligger sidst i gruppen med nul point og en målscore på 3-8. Derfor ligner det da også en umulig opgave at gå videre til sekstendelsfinalerne. I bedste fald kan de måske skrabe en tredjeplads sammen og forsætte deres europæiske eventyr i Europa League, men selv det ser svært ud på nuværende tidspunkt.

Kroatiske Hrvoje Milić er på vej tilbage fra skade og er derfor tvivlsom til tirsdagens opgør, mens angriberen El Fardou Mohamed Ben Nabouhane helt sikkert kommer til at misse kampen på grund af en skade.

Derudover har grækernes cheftræner Takis Lemonis en skades- og karantænefri trup til rådighed.

 

Barcelona

Blaugrana har været inde i en imponerende stime det sidste stykke tid. I de foregående ti opgør er det blevet til ni sejre og blot en enkelt uafgjort (1-1 ude med Atlético Madrid). Lionel Messi har været i forrygende form for catalanerne denne sæson, hvor han har scoret 16 mål i 15 kampe.

Barca har vundet deres sidste fire kampe i streg med en samlet målscore på 10-1. Selvom spillet ikke altid har været prængende, så vinder de stadig størstedelen af deres kampe sikkert. I Champions League-gruppen har de endvidere fejet al modstand af banen og ligger øverst med en samlet målscore på 7-1. Specielt i 3-0-sejren over Juventus præsterede catalanerne på et ekstremt højt niveau, og det er svært at se, hvem der skal stoppe dem på nuværende tidspunkt.

Thomas Vermaelen, Aleix Vidal og Arda Turan er alle tre tvivlsomme til tirsdagens opgør. Vermaelen døjer med en hofteskade, mens Aleix og Arda begge har problemer med en ankelskade. Rafinha, Andrés Iniesta og Ousmane Dembélé bliver ikke klar til kampen, da de er ude med henholdsvis en meniskskade, en lårskade og en haseskade. Rafinha og Iniesta forventes tilbage i løbet af november måned, mens Dembélé først er tilbage i det nye år.

Derudover er Gerard Piqué i karantæne, efter at han fik et gult kort for obstruktion og et gult kort for hånd på bolden i det omvendte opgør.

Spilforslag

Catalanerne har været i storform det sidste lange stykke tid, mens grækerne har underpræsteret igennem en længere periode. Specielt Lionel Messi virker nærmest ustoppelig for tiden, og chancen for han scorer mindst en enkelt gang mod Olympiakos er forholdsvis stor. Da de to hold mødtes på Camp Nou vandt Barca, på trods af Piques udvisning, med cifrene 3-1 efter en pauseføring på 1-0. Messi scorede i øvrigt et forrygende frisparksmål i den kamp. Da oddset er lidt for lavt på en udesejr, anbefaler vi at spille på, Barcelona vinder første halvleg til odds 1,61 hos Betsafe.

 

Følg spilforslaget hos Betsafe