BIF_vs_FCK_580x232

Søndag er det igen tid til dansk fodbolds uden sammenligning største derby, når Brøndby hjemme på Vestegnen tager imod ærkerivalerne fra FCK. De kunne ligge nr. 11 og 12 i den danske Superliga, og det ville stadig være ugens kamp i Danmark, når disse to klubber mødes.

Man behøver dog ikke vende tabellen på hovedet for at finde klubberne i toppen af rækken, og det gør kun dette opgør endnu mere spændende. Der er tale om Superligaens nr. 1 mod nr. 3 og samtidig slaget om København.

Sidst de to hold mødtes vandt Brøndby 1-0 i en høj intens og imponerende kulisse på Brøndby Stadion, som gav folk helt ude i TV-stuerne gåsehud på armene.

Om gåsehuds-effekten indtræffer igen på søndag, må vi vente med at se, men faktum er, at begge hold er i storform i øjeblikket, og det er med kæmpestore forventninger fra begge klubbers fans hvilende på skuldrene, at spillerne indtager græstæppet på Brøndby Stadion søndag kl. 19.00. Hvem trækker det længste strå i kampen om håneretten i København og omegn indtil de to klubber mødes igen?

Hos Betfair er FCK favoritter til odds 2.30, mens der er et flot odds 3.10 på Brøndby, men er du ny kunde, kan du få et flot velkomsttilbud med forhøjede odds 8.00 på begge klubber.

 

Odds på BIF vs FCK hos Betfair >>

* Regler og vilkår gælder

 

Tilbud: Få odds 8.00 på BIF eller FCK

Der er formentligt ikke mange kampe i Danmark som trækker større omsætning hos bookmakerne, og hos Betfair bliver der formentlig ekstra gang i den denne weekend, hvor man tilbyder et fedt odds-tilbud på Brøndby vs FCK.

Få odds 8.00 på enten Brøndby- eller FCK-sejr som et velkomsttilbud til nye kunder hos Betfair. Nye kunder kan spille op til 100 kr. til det forhøjede odds, mens eksisterende kunder kan spille på kampens normale odds som er 3.10 på Brøndby og 2.30 på FCK.

Nye kunder er selvfølgelig velkomne til at satse mere end 100 kr. på BIF- eller FCK-sejr, men alle overskydende indsatser over 100 kr., vil blive placeret til kampens normale odds i Betfairs Sportsbook.

Spiller du 100 kr. som ny kunde og rammer forbi, får du ydermere refunderet din indsats som et freebet.

 

Få odds 8.00 på BIF eller FCK >>

 

Betfair_bif_vs_fck_odds_8