Sådan får nye kunder hos betfair odds 6 på en Barca-sejr over Valladolid

Få odds seks på Barcelona slår Valladolid

La Liga er tilbage i fuld effekt, og det betyder selvfølgelig også, at Lionel Messi og FC Barcelona skal forsøge at genvinde det spanske mesterskab. De startede sæsonen ud med at besejre Sevilla 2-1 i Super Cuppen. I lørdags slog de så Deportivo Alavés med 3-0 på hjemmebane i deres første ligaopgør. Nu går turen til Estadio José Zorila, hvor de skal møde Real Valladolid. Det lugter i vores optik langt væk af en stensikker sejr til catalanerne.

Bookmakeren betfair tilbyder netop nu nye kunder odds seks på Barça slår Valladolid. Du kan spille op til 50 kroner på det forhøjede odds. Det synes vi helt klart er anbefalesværdigt at gøre brug af. Lionel Messi er nemlig som sædvanlig brandvarm for tiden. Han har således allerede noteret sig for to mål og en enkelt assist i sine to kampe for klubben. Vi føler os overbeviste om, at der kommer flere af slagsen lørdag aften!

 

Få odds seks på Barça slår Valladolid her

 

Sådan får du odds seks på Barça-sejr

Det tager ikke meget mere end et par minutter at gøre brug af dette gode tilbud. Vi har nemlig strømlinet processen for dig, så du slipper for at spilde din dyrebare tid. Rent faktisk skal du bare følge disse fire simple trin, og så er du klar til at heppe på Barcelona.

  1. Besøg kampagnesiden hos betfair
  2. Opret en bookmakerkonto med promokoden ZFBJ4A
  3. Spil 50 kroner på Barça-sejr til odds seks
  4. Vind 300 kroner

Vores link tager dig direkte videre til betfairs kampagneside, hvor du kan oprette en bookmakerkonto. Det tager ikke mere end et par minutter. Start med at trykke på deres hvide knap, hvor på der står “Tilmeld dig nu” og udfyld så dine personlige oplysninger. Det er vigtigt, at du benytter dig af promokoden ZFBJ4A, da den giver adgang til det forhøjede odds, men vi har sørget for, at den bliver automatisk indtastes, hvis du bruger vores link, så der er ingen grund til panik.

Når bookmakerkontoen er oprettet, så er du næsten i mål. Alt du mangler er sådan set bare at indsætte penge (minimumsbeløbet er 50 kroner), og så spille på at Barcelona slår Valladolid til odds seks. Hvis Barça snupper sejren, så modtager du en gevinst på 300 kroner efter kampen. Din nettogevinst på 250 kroner skal gennemspilles én gang til minimum odds 1,50 indenfor 90 dage, men med betfairs kæmpestore oddsudvalg på diverse sportsbegivenheder, så burde det slet ikke være noget problem. Når pengene er gennemspillede, så kan du kvit og frit udbetale dem direkte til din bankkonto.

 

Derfor vinder Barcelona stort

Først og fremmest skal du huske på, at Real Valladolid netop er rykket op i La Liga for første gang i fire sæsoner. De rykkede endda ikke direkte op, da der skulle fire playoff-opgør til, før de sikrede sig en billet til det fine selskab. Det vidner om den kæmpestore klasseforskel, der er mellem catalanerne og oprykkerne. Derudover skal man selvfølgelig ikke glemme den lille, vævre, argentiske troldmand Lionel Messi, som stadig scorer mål på samlebånd. Mod Alavés blev han dobbelt målscorer, da han huggede et frispark i kassen efter lidt mere end en times spil. Det var også ham, der lukkede og slukkede dybt inde i dommerens tillægstid, da Luis Suárez serverede bolden for fødderne af ham inde i målfeltet. Forvent mere af samme skuffe mod Valladolid.

Det ville overhovedet ikke undre os, hvis Barça kommer buldrende fra dommerens første fløjt. De burde vinde med mindst et par stykker, og det kunne også sagtens ende med en storsejr. Derfor er dette et rigtig godt tilbud, som vi anbefaler, at man gør brug af med det samme. Kampen bliver fløjtet i gang lørdag aften klokken 22:15.

 

Regler og vilkår hos betfair

Det er kun nye kunder hos betfair, der kan få dette forhøjede odds. Du kan altså ikke gøre brug af tilbuddet, hvis du allerede har en bookmakerkonto hos dem.

Det er muligt at spille op til 50 kroner på det forhøjede odds, og din gevinst bliver udbetalt umiddelbart efter kampen er slut. Du kan også sagtens spille mere end 50 kroner på Barcelona-sejr, men det er kun den første 50’er af dit indskud, som bliver spillet til odds seks. Det er ikke tilladt at benytte sig af cash out-funktionen under kampen eller kombinere det forhøjede odds med andre væddemål.

Din nettogevinst fra det forhøjede odds skal du som skrevet før gennemspille en enkelt gang til mindst odds 1,50 indenfor 90 dage. Indbetalinger via Skrill og/eller Neteller kan ikke bruges til at få det forhøjede odds.

 

Få odds seks på Barça slår Valladolid her

 

Få odds seks på Barcelona slår Valladolid