260x154_bet365Søndag d. 8. marts skal vi til at i gang med en af de største cykelklassikere i cykelsporten, når der fra d. 8. marts til og med den 15. marts køres Paris – Nice. De mange cykelryttere i tourfeltet skal tilbagelægge 1141 km. med start i den franske hovedstad Paris, hvor de til sidst slutter i havnebyen Nice.

Det er et af de mest populære cykelløb, og det mest populære i Frankrig foruden Tour De France, som vi skal være vidende til i løbet af den næste uges tid. Det er australiske Richie Porte fra det engelske cykelteam, Team Sky, der er favorit til at vinde dette løb, da de fire helt store navne alle har meldt fra til dette cykelløb.

 

Odds på Paris Nice her —>

Vi har taget et kig på nogle af de navne der er, og det er altså Richie Porte der pt. er favorit til  at vinde løbet, og han giver lige nu pengene 2.50 gange igen. Næstfavoritten er Tejay Van Garderen, der lige nu giver pengene 4.33 gange igen, mens polske Michal Kwiatkowski er tredjefavorit til at vinde cykelløbet, og han fåes lige nu til hele 12.00 gange igen.

Hvis vi kigger længere ned på listen, falder vi over et dansk navn. Det er danske Jakob Fuglsang, der ligeledes deltager i dette løb, men han spåes ikke de store chancer til at vinde Paris-Nice. Lige nu giver det pengene 51.00 gange igen, hvis han vinder løbet.

Odds på Vinderen af Paris Nice:

Richie Porte: 2.50
Tejay Van Garderen: 4.33
Michal Kwiatkowski: 12.00
Andrew Talansky: 12.00
Rafael Majka: 13.00
Wilco Keldermann: 15.00
Jakob Fuglsang: 51.00