Odds på Tiger King – Se de skøreste spil

Netflix-dokumentaren Tiger King tog verden med storm i april. Hele Danmark har siddet klistret til skærmen og måbet over Joe Exotic og de andre farverige personligheder i Tiger King. Med seriens store popularitet in mente er det naturligvis ikke overraskende, at man kan oddse på den. Det er bwin, som har odds på serien. Det gælder både, hvad der kommer til at ske med personerne fra serien fremover, samt hvem der vil komme til at spille dem i en eventuel film.

 

 

Odds på Tiger King hos bwin

Underholdning – USA – Joe “Tiger King” Exotic – Specials

 

 

Sådan oddser man på Tiger King

  1. Man skal have en konto hos bwin.
  2. Gå til underholdning.
  3. Find Joe “Tiger King” Exotic – Specials.

 

Odds på Tiger King

Tiger King blev en gigantisk succes for Netflix og har været over alt i medierne gennem den seneste måned. Der er fortsat masser af uafklarede spørgsmål efter seriens afslutning. Hvad kommer der til at ske med Joe Exotic? Hvad skete der med Carole Baskins forsvundne mand? Hvem kommer til at spille med i en filmatisering af begivenhederne. Alt dette og mere til kan man spille på hos bwin, som har godt med væddemål på Tiger King. Vi vil nu guide dig gennem de bedste af disse væddemål, som vi altså har fundet hos bwin.

 

Odds på om Joe Exotic bliver benådiget af Trump

Umiddelbart efter at Tiger King havde fået præmiere på Netflix blev USAs præsident Donald Trump spurgt, om han ville benådige Joe Exotic. Joe afsoner pt en dom på 22 år for at have mishandlet sine dyr samt eftersigende at have planlagt to mordforsøg på sin rival Carole Baskin fra Big Cat Rescue. Han begyndte at afsone sin straf januar 2020. Trump sagde ved pressemødet, at han ville se på sagen. Som med så meget andet Trump siger, er det dog usikkert, hvor meget man skal ligge i det. Hvis man tror, at Trump eller en anden præsident kommer Joe Maldonado-Passage til undsætning inden 31. januar 2025 giver det odds 8,00 hos bwein. Sker det ikke, giver det odds 1,05.

 

Odds på Joe Exotics kærlighedsliv

En stor del af serien var nautrligvis Joes forhold til sine mænd og kærester. På et tidspunkt i serien lever han i et forhold med to andre mænd. Ifølge flere andre medvirkende var disse mænd (Travis Maldonado og John Finlay) begge heteroseksuelle og primært sammen joe for tigerne og adgang til meth. I slutningen af serien havde Finlay forladt joe til fordel for en kvinde, mens Travis skød sig selv. Joe fandt dog hurtigt kærligheden igen i form af den 22-årige Dillon Passage. Hos bwin kan man spille på, om det forhold holder til 31. januar 2021, 2022 eller 2023. Det giver henholdsvis odds 1,25, 1,85 og 3,00. Ydermere kan man også oddse på, om Joe Exotic vil være gift med mindst to mænd inden den 31. januar 2025. Hvis man tror det, er der odds 5,00 at hente.

 

Odds på afklaring på Carole Baskins mands skæbne

Et af Tiger Kings store mysterier og mest omdiskuterede emner er, hvad der skete med Carole Baskins anden mand, Don Lewis. Lewis forsvandt sporløst tilbage i august 1997 og blev erklæret død i 2002, da der intet var sket i sagen. Gennem serien erklærer Joe flere gange, at han ikke er i tvivl om, at Carole Baskin selv har fået skaffet sin mand af vejen. Joes beskyldninger går fra, at Don skulle være blevet fodret til tigerne til, at han skulle være begravet under en tank. Der spekuleres også i, hvorvidt Don Lewis stak af til Costa Rica – et land han nød at opholde sig i. Hvis man tror, at Don Lewis bliver opdaget i live i Costa Rica får man odds 15,00 hos bwin. Der er desuden odds 5,00 og 7,00 på, at vi få en afklaring på, hvad der er sket med Lewis inden henholdsvis 31. maj 2021 og 2022.

 

 

Odds på Tiger King hos bwin

Underholdning – USA – Joe “Tiger King” Exotic – Specials

 

 

Odds på hvem der kommer til at spille The Tiger King

Med Tiger Kings store popularitet in mente er det naturligvis ikke overraskende, at rygter om en filmatisering allerede er mange. Det store spørgsmål er selvsag, hvem der skal spille Joe Exotic i en film eller et tv-show. Bwins favorit med odds 3,00 er Kevin Bacon. Bacon er et stort navn, men ikke en skuespiller, som man skal springe banken for at få med. Herefter følger Oscar-vinder Brad Pitt. Pitt er et af Joe Exotics egne forslag til castingen. Han har ligesom Kevin Bacon også den rette alder til rollen, men han hører til i en noget tungere lønklasse. Det vil desuden komme an på, hvilken instruktør, der bliver tilknyttet filmen, hvis Pitt skal fristes. Andre muligheder er The Walking Deads  Jeffrey Dean Morgan eller Robert Downey Jr. de giver henholdsvis odds 7,00 og 11,00.

 

Odds på hvem der kommer til at spille Carole Baskin

Castingen af Carole Baskin bliver naturligvis vital for succen for en filmatisering af Tiger King. Baskin er en stor del af konflikten i Tiger King og Joe Exotics store rival, som han eftersigende forsøgte at få myrdet. Her har bwin både Laura Linney, Jessica Lange og Julianne Moore til odds 5,00. Med i opløbet er også Tilda Swinton til odds 8,00. Jessica Lange har vundet to Oscars, mens Jualianne Moore og Tilda Swinton har en hver, og Laura Linney har været nomineret tre gange. Det er med andre ord nogle fremragende skuespillere, som bwin har med i deres favoritfelt.

 

Odds på hvem der kommer til at spiller Travis Maldonado og John Finlay

Mændene i Joe Exotics liv er naturligvis også vigtige roller, der skal besættes. Til rollen som Joes partner John Finlay finder man forslagene Leonardo DiCaprio, Johnny Depp og James Marsden. De giver henholdsvis odds 3,00, 7,00 og 11,00. Til rollen som Joe Exotics afdøde mand Travis er James Franco, Zac Efron og Taylor Tautner favoritter med henholdsvis odds 3,50, 6,00 og 8,00, hvis der laves en film eller et tv-show om serien.

 

Derfor skal du spille hos bwin

Foruden deres store udvalg af spil på sport, udemærker bwin sig også ved at have et hav af spil på underholdning. Udover disse spil på Tiger King finder man også spil på flere andre serier – eksempelvis sæson 11 af Curb Your Enthusiasm. Derfor er bwin et glimrende valg, hvis man er på udkig efter en bookmaker, der foruden gode odds på sport også har mange spil af underholdende karakter på tidens store samtaleemner.

 

 

Bookmakeren bwins logo i hvid skrift på sort baggrund