260x154_bet365Lørdag d. 16. august er det endelig blevet tid igen. Premier League starter op igen, og den første kamp er mellem Manchester United og Michael Laudrups tidligere mandskab, Swansea.

De to mandskaber havde hver især en dårlig sæson, hvor Manchester United for første gang i mange år ikke deltager i europæisk fodbold, da de endte på en skuffende 7. plads.

Odds på Manchester United – Swansea her —>

Swansea kunne heller ikke fastholde momentum fra sæsonen før, hvor de vandt pokalturneringen samt endte på en rigtig flot 9. plads i Premier League. I sidste sæson blev det til en 12. plads for Swansea, hvor Michael Laudrup i løbet af sæsonen måtte forlade posten som cheftræner.

Hvis vi tager et kig på morgendagens opgør, så er bookmakerne ikke i tvivl. Manchester United vinder åbningskampen mod Swansea, og det gør de ganske sikkert. Lige nu kan du få odds 1.36 på en sejr til Manchester United, mens du kan få pengene hele 11.00 gange igen, hvis Swansea går hen og vinder opgøret. Skulle det blive til en pointdeling, så kan du få pengene odds 5.00 igen.

Wayne Rooney hattrick belønnes med 17.00 igen

Robin Van Persie er ikke med i opgøret, da han stadig sidder ude med en skade, og det betyder, at Wayne Rooney er holdets farligste angriber. Hvis han går målamok mod Laudrups tidligere klub, så kan der hentes rigtig mange penge på dette.

Hvis Wayne Rooney sender bolden i mål tre gange i løbet af kampen og dermed scorer et hattrick, så vil du få dine penge odds 17.00 gange igen.

401.00 igen, hvis Swansea basker United

Manchester United havde en rigtig dårlig sæson sidste år, og hvis det fortsætter i år, kan Swansea godt vinde opgøret. Hvis de tilmed kan gå hen og vinde opgøret stort, så er der altså gode penge at hente.

Lige nu får du odds 101 igen, hvis Swansea vinder kampen med 3 scoringer, mens du kan få hele odds 401 igen, hvis Swansea tæsker Manchester United med hele fire scoringer.