Premier League: Odds på Liverpool vs Manchester United

Kampene mellem Liverpool og Manchester United er altid blandt de første, som man kigger efter, når Premier League-kampprogrammet er fastlagt. I år er der tilsat ekstra krydderi, da det også er en direkte kamp om Premier Leagues førsteplads. Her kan du læse alt om odds på Liverpool – Manchester United og finde optakt til kampen og læse om, hvem viser Liverpool – Manchester United.

 

Odds på kampen hos Bet365

 

Kampen spilles søndag d. 17. oktober kl. 17:30, og du kan følge kampen direkte fra stuen på Xee. Det vil desuden også være muligt at livestreame Liverpool – Man United på Viaplay.

 

Liverpool – Manchester United Odds

Indlæser odds…

De forsvarende mestre Liverpool er favoritter inden kampen. Det sker til trods for, at the Reds har været igennem en svær periode i ligaen med blot to point fra deres seneste tre kampe i Premier League.

Ser man derimod på Manchester United, så har de Røde Djævle hentet syv point i deres seneste tre kampe. Faktisk har Ole Gunnar Solskjærs tropper ikke tabt deres sidste ti kampe i Premier League. Her er det blevet til otte sejre og to uafgjorte.

Dette har tradition for at være et ganske tæt opgør hvilket odds på Liverpool – Manchester United da også reflekterer. Som det fremgår af oddset ovenfor, så er der god værdi at hente ved odds på Manchester United som vindere af kampen.

 

Optakt: Liverpool vs Manchester United

Den helt store historie forud for denne kamp er naturligvis, at Manchester United efter langt tids fravær er tilbage på Premier Leagues førsteplads på dette tidspunkt af en sæson. United har faktisk ikke toppet tabellen efter 17 spillerunder siden Sir Alex Ferguson var manager tilbage 2013.

For blot et par måneder siden var der ikke meget, som tydede på, at United ville være i denne position. Efter 1-0-nederlaget til Arsenal den 1. november er United rykket fra 13. til førstepladsen. Det er desuden værd at bemærke, at de har hentet ni point på Liverpool.

Fra Liverpools perspektiv er fem af disse smidt de sidste tre runder. Liverpool fik ikke engang det store moralboost i FA Cuppen, hvor man mødte et Aston Villa-hold, som primært bestod af spillere fra deres U19-hold. Her stod der på pinlig vis 1-1 ved pausen, inden man fik rettet op på tingene med en 4-1-sejr.

Ser på holdenes form er det derfor tydeligt, at pilen peger i Uniteds retning. Som nævnt er dette ofte et tæt opgør mellem to store rivaler. Ser man på de sidste ti Premier League-opgør mellem Liverpool og Manchester United, er det således blot tre af kampene, som er blevet vundet med to eller flere mål. Fire af disse ti kampe er desuden endt uafgjort. Der er med andre ord lagt op til en spændende aften på Anfield.

 

Liverpool – Manchester United – Skader

Ser man på skadesfronten, så er begge mandskaber ramt. Ole Gunnar Solskjær har inden weekenden udtalt, at Nemanja Matic og Anthony Martial begge er tvivlsomme til kampen. Brandon Williams og Phil Jones er også fortsat ude. Ifølge Solskjær er der flere spillere, som også er tvivlsomme, men disse vil han altså ikke nævne.

Hos Liverpool er den positive nyhed, at Joel Matip nærmer sig et comeback efter sat tre uger på sidelinjen. Det er næsten samme periode som midtbanemotoren Naby Keita, som også kan blive klar mod United, hvis alt går godt. Desværre for Jürgen Klopp ventes Diogo Jota, Kostas Tsimikas, Joe Gomez og Virgil van Dijk dog alle med sikkerhed at misse United-kampen

 

Spilforslag til Liverpool vs United

Som nævnt er Liverpool bookmakernes store favoritter til at løbe med sejren i dette North West Derby. Vi synes dog ikke, at oddsene reflekterer Manchester Uniteds imponerende formkurve.

United har også Premier Leagues vel nok mest formstærke spiller i form af Bruno Fernandes. Portugiseren er netop blevet kåret til månedens spiller for december. Han har i denne sæson scoret 11 mål og lagt op til syv. Det vil sige, at han har bidraget direkte til 18 mål på 17 kampe, hvilket naturligvis er voldsomt imponerende.

I seneste runde af Premier League slog han til igen, da han scorede sejrsmålet i 2-1-sejren mod formstærke Aston Villa. Den scoring blev sat ind på et straffespark, som Fernandes stensikkert eksekverede.

Vore bud er derfor, at Bruno Fernandes scorer i kampen. Fernandes er som bekendt manden, som tager sig af dødboldene hos United, hvilket selvsagt forøger hans muligheder for at score betragteligt.

I skrivende stund er oddset på at Bruno Fernandes scorer på et hvilket som helst tidspunkt 3,10. Det mener vi er ganske flot for en spiller, som inden denne runde er delt nummer tre på topscorerlisten.

 

Odds på mål af Fernandes hos Bet365

 

Se stillingen i Premier League her:

Indlæser...

 

Odds på Liverpool - Manchester United hos Bet365