Århundredets boksekamp – Odds på Floyd Mayweather vs Manny Pacquiao

manny_vs_floyd

Lørdag d. 2 maj går Manny Pacquiao i ringen mod Floyd Mayweather Jr. i hvad mange beskriver som den største boksekamp siden Muhammed Ali slog George Foreman i gulvet i 1974 i det legendariske Rumble in the Jungle opgør på afrikansk jord.

Unibet er klar med odds på Floyd Mayweather vs Manny Pacquiao, og her kan du få odds 1.50 på favoritten Mayweather, mens der gives odds 2.75 på Manny Pacquaio.

 

– Få 1000 kr. bonus hos Unibet som ny kunde

 

Floyd “Money” Mayweather

Floyd Mayweather Jr. var verdens højest betalte sportsstjerne i 2014 (iflg. Forbes, red) og er ubesejret i sin professionelle karriere med en perfekt rekordliste på 47 sejre og 0 nederlag – heraf 26 sejre på KO. Mayweather har dog prøvet at tabe en boksekamp i sin karriere, men det var helt tilbage som amatør under OL i 1996 i Atlanta.

Mayweather er five-division verdensmester, har vundet 10 verdensmesterskaber og har vundet mesterskaber i fire forskellige vægtklasser. Han anses for værende den bedste “pound-for-pound” bokser i verden af flere af de største boksemagasiner i verden, inkl. Ring, Sports Illustrated, ESPN, Fox Sports og flere til.

Mayweathers sejrsstime på 47 kampe i streg uden nederlag, er en af de bedste i historien og formentlig den mest imponerende. Hvis Floyd besejrer Manny i Las Vegas d. 2 maj, og dermed holder liv i sejrsstimen, vil Floyd Mayweather holde sig i selskab med boksere som Rocky Marciano og Joe Calzaghe.

Han kan dog ikke gøre den mexikanske boksestolthed Julio Ceasar Chavez’ imponerende 87-0 rekord, som strakte sig fra 1980 til 1993, men Chavez brugte mange af disse år på at bokse mod overkommelige modstandere.

Hvis Mayweather besejres Pacquiao uden slinger i valsen, vil alt debat om Mayweathers imponerende sejrsrække formentlig blive aflivet til evig tid.

 

Manny “Pac-Man” Pacquaio

Det er ingen rookie der venter i det modsatte hjørne, når Floyd Mayweather træder i ringen i Las Vegas d. 2 maj. Overfor ham sidder en sulten Manny Pacquaio, som nu efter flere års ventetid, for alvor får chancen for at banke Floyd i gulvet og skrive sig ind i historien som en af verdens allerstørste boksere.

Manny Pacquaio har bokset hele 64 kampe i karrieren som professionel, hvoraf han har vundet 57 og tabt 5. To er endt uafgjort.

Pacquaio er den første og eneste eight-division verdensmester, og har 10 verdensmesterskaber under sit bælte. Han var også den første som vandt mesterskaber i fire forskellige vægtklaser, og er p.t. WBO welterweight mester og rangerer som nr. 3 på The Rings “pound-for-pound” liste.

 

Sjove facts om Mayweather vs. Pacquaio

Vinderen af kampen vil blive den stolte ejer af det helt nye WBC mesterskabsbælte, som er vurderet til $1 million, og som er en nøjagtig kopi af det nuværende bælte. Lige pånær det faktum, at det har hundredevis af smaragder og en stor guldplade til at understøtte centrum på bæltet. På bæltet figurerer også billeder af både Floyd Mayweather Jr. og Manny Pacquaio, sammen med billeder af den tidligere WBC præsident José Sulaiman og den legendariske Muhammed Ali.

image017

Et bælte til $1 million

 

Floyd “Money” Mayweathers tandbeskytter til kampen har kostet intet mindre end $25.000, og der er selvfølgelig inkorporeret både diamantstøv og guldflager i den beskytter som skal passe på Floyds tandsæt.

Desværre er der ikke dukket billeder op endnu af tandbeskytteren, men det er der derimod af Pacquaios ditto, som er inspireret af det filipinske flags farver – Pacquaios hjemland.

tandbeskytter

Manny Pacquaios kulørte tandbeskytter til kampen

 

Odds på kampen hos Unibet

Kampen kan ses på Viaplay i Danmark via Pay-per-view.

Placér dine bets i dag hos Unibet som tilbyder et væld at betting-muligheder på kampen der nærmest med sikkerhed går over i historien som en af de største boksekampe nogensinde.