Odds på det danske sommervejr hos hele Danmarks bookmaker

Marts måned lakker så småt mod enden og snart er det april. Det betyder selvfølgelig, at sommeren kommer tættere og tættere på. Hos Danske Spil går de og glæder sig helt vildt til varmen, og du kan rent faktisk oddse på hvornår den første sommerdag kommer, og hvor mange der kommer alt i alt hos dem. Her hælder de mest til, at den første sommerdag kommer mellem uge 19 og 22, mens de er meget i tvivl om, der kommer over eller under 35.5 sommerdage i alt.

Vær venligst opmærksom på at en sommerdag defineres ved, at der er 25 grader eller mere mindst ét sted i Danmark.

 

Odds på sommervejret hos Danske Spil
*Find spillet her; Underholdning -> Danmark -> Vejret

 

Odds på antallet af sommerdage

Hele Danmarks bookmaker udbyder først og fremmest odds på antallet af sommerdage. Her har de sat grænsen ved 35.5 dage, hvor både over og under giver odds 1.85.

Oddssætterne hos Danske Spil forudsiger, at der alt i alt kommer mellem 30 og 39 sommerdage. De giver odds 4,75, hvis den forudsigelse holder stik. De tror derimod ikke særlig meget på, at der kommer mindst 72 sommerdage. Derfor giver de pengene 15 gange igen, hvis det stik imod alle forventninger skulle ske.

Se samtlige odds på antallet af sommerdage i tabellen nedenunder.

Indlæser odds…

OBS: Disse odds på vejret kommer fra bookmakeren Danske Spil

 

Odds på den første sommerdag

Skal man tro på oddssætterne hos Danske Spil, så kommer den første sommerdag mellem den 6. maj og den 2. juni. Umiddelbart er uge 20 og 21 de to mest plausible muligheder, hvilket også giver ganske god mening, da sommerdagene som regel starter i midten eller slutningen af maj måned. Der er odds 5.50 på uge 20, mens uge 21 giver pengene fem gange igen.

Det danske vejr kan man dog som bekendt ikke regne med, og der er rigtig gode penge at hente, hvis du tror, at sommeren starter tidligt. Kommer der eksempelvis allerede en sommerdag i starten af april måned, så bliver du belønnet med sindssyge odds 75. Bliver det slet ikke i sommer i Danmark, så giver Danske Spil odds 50.

Se samtlige odds på den første sommerdag i tabellen nedenunder.

Indlæser odds…

OBS: Disse odds på vejret kommer fra bookmakeren Danske Spil

Læs i øvrigt vores fyldestgørende optakt til Vild med dans lige her

 

Hvad siger DMI?

Danmarks Meteorologiske Institut, også bedre kendt som DMI, er en rigtig god kilde at tjekke, inden man begynder at lave odds på det danske sommervejr. Her regner de med, at den første sommerdag kommer i den anden halvdel af maj måned, hvor temperaturen plejer at ramme den gode side af 25 grader. Her er hvad de havde at sige om maj måned.

– “Især i den anden halvdel af måneden er det også muligt, at der kommer et par sommerdage, med lokalt over 25 grader, som der gør næsten hvert år.”

De er derimod ikke særlig sikre på den efterfølgende måned endnu. Juni er altså ikke særlig nem at spå om i skrivende stund, men de regner alligevel med, at der er gode chancer for en periode med masser af sol. Det er dog heller ikke utænkeligt, at det ender med en hel del nedbør rundt omkring i landet. DMI havde følgende at sige om juni måned.

– “Vejrudviklingen for juni er usikker. Der er svage tendenser til en svækket vestlig strømning, som kan øge chancen for perioder med lidt mere solrigt vejr. På grund af øget risiko for kraftige byger, kan nedbørsmængden derimod have store lokale forskelle henover landet.”

 

Odds på sommervejret hos Danske Spil
*Find spillet her; Underholdning -> Danmark -> Vejret

 

Danske Spils logo og slogan på grøn baggrund