Em i håndboldSå er det blevet tid til den sidste kamp i Danmarks gruppe A ved EM i Herrehåndbold, og denne gang er det Tjekkiet som skal have en tur igennem maskinen. Danmark har vundet de to første kampe ganske overbevisende, og alt tyder på at også den sidste kamp bliver vundet uden problemer.

Bookmakerne er således ikke i tvivl om, at Danmark nok skal hive en let sejr hjem mod Tjekkiet.  Lige nu kan man få odds 1.040 på bet365 hvis Danmark som forventet vinder over Tjekkiet. Anderledes sort ser det ud for Tjekkiet, som giver odds 17.00 hvis de vinder.

Er du på udkig efter et noget højere odds, så kan du spille på handicap sejr til Danmark og få odds 2.92 på dansk sejr. Men det kræver at Danmark vinder med 10 mål eller flere.

Foruden at spille på hvem der vinder kampen, så kan du også spille på hvem der scorer første mål, først til 5, 10 og 20 mål og om der bliver scoret flest mål i første eller anden halveg. Nedenfor kan du se alle de bedste odds, som du kan spille hos bet365. Her får du også op til 1.000 kroner i Odds Bonus.

 

bet365 logo

Gå til bet365 for at spille på kampen – Husk at få dine 1.000 kroner i Odds Bonus

 

De bedste odds på Danmark vs Tjekkiet

 

Danmark vinder hjemme til odds 1.040 på bet365

Kampen ender uafgjort til odds 21.00 på bet365

Tjekkiet vinder kampen til odds 17.00 på bet365

 

Få odds 1.85 på dansk sejr ved at spille på handicap

 

Danmark er igen kæmpe favoritter til at vinde kampen, og vil du have et højere odds må du derfor spille på handicap. I Danmarks første kamp kunne du have scoret odds 2.00 hvis du havde spillet på handicap.

Til kampen mod Tjekkiet skal vi igen vinde med 7 mål eller flere, for at du kan score odds 1.85 på bet365. Tilsvarende kan du få odds 1.90 på at Tjekkiet vinder kampen ved at være foran med 6.5 mål fra start.

Gå til bet365 for at spille her – >

 

Spil på hvilken halveg der bliver scoret flest mål i

 

Der er et hav af ting der kan blive spillet på under EM i Herrehåndbold, og en af dem er hvilken halveg der bliver scoret flest mål i. Det er et spændende spil, hvor man ikke nødvendigvis sidder og holder med det ene eller andet hold. Det kan specielt anbefales, hvis man ser en kamp hvor Danmark ikke spiller.

Til Danmarks kamp kan du lige nu få odds 2.60 hvis der bliver scoret flest mål i første, og odds 1.60 hvis der kommer flest mål i anden halveg. Tror du at der bliver scoret lige mange mål i hver halveg, så kan du lige nu få odds 12.00 på bet365.

 

Gå til bet365 for at spille her ->

 

Hvem scorer først 5 mål i kampen ?

 

Har du ikke tålmodighed til at vente 60 minutter plus pause på at få afgjort dit bet, så kunne det måske være en idé at kigge på hvem der først scorer 5 mål i kampen. Der er naturligvis den lille hale ved det bet, da vi endnu ikke ved hvem der får lov til at give bolden op.

I Danmarks anden kamp kom Danmark først til de 5 mål endnu engang, og det er måske grunden til at du lige nu kan du score odds 1.35 hvis Danmark kommer først til 5 mål. Tror du mere på at Tjekkiet kan score de første 5 mål, så kan du lige nu få odds 2.95 på bet365. 

Danmarks sidste kamp i gruppespillet bliver spillet torsdag d. 16 januar klokken 20.30. Kampen kan naturligvis ses live på Tv2.