Neale Cousland / Shutterstock.com
Neale Cousland / Shutterstock.com

Natten til onsdag klokken 01.00 dansk tid skal danske Caroline Wozniacki forsøge at spille sig i semifinalen ved US Open 2016. I kvartfinalen venter lettiske Anastasija Sevastova, der lige som Caroline har klaret sig bedre end forventet i turneringen.

I kvartfinalen er Caroline igen udråbt som favorit, og hos bookmakeren 888Sport kan du lige nu hente odds 1.34 på sejr til Caroline. Tror du mere på at det er Anastasija Sevastova der ryger i semifinalen, kan du hente hele odds 3.25.

Spil på Wozniacki vs Sevastova her ->>

 

Der er altså lagt op til at vi endnu engang skal have Caroline Wozniacki til en semifinale ved US Open, med mulighed for at gå hele vejen til finalen.

Lige præcis US Open er som en anden hjemmebane for Caroline, og netop US Open har to gange tidligere bragt hende hele vejen til finalen.

Sidste gang Caroline stod i finalen var for to år siden, da amerikanske Serena Williams var modstanderen. Her blev det til en sikker sejr til Serena i finalen, og siden har Caroline haft svært ved at genfinde det storspil vi kender hende for.

Det sidste år har på ingen måde været en dans på roser, og succesen i US Open anno 2016 er da også kommet bag på de fleste. Faktisk var Caroline kæmpe underdog i sidste runde, men endte alligevel med sikkert at spille sig videre til kvartfinalen.

 

Masser af odds på US Open kvartfinalen

Tror du så meget på Caroline at hun ikke bare spiller sig videre, men gør det i to sæt, så kan du hente flotte odds 1.96.

Og tror du at Caroline kan gøre kort process, så kan du få odds 3.70 på at Caroline vinder med -6.5 i handicap. Det vil sige, at du vinder hvis Caroline Wozniacki kan vinde kampen ved maks at tabe 5 partier i kampen.

Du finder et hav af odds på US Open kvartfinalen hos 888Sport. Husk også at hente din velkomstbonus på 100% op til 1.200 DKK som du bliver tilbudt igennem odds.dk.

Spil på US Open og få 1.200 DKK i bonus her ->>