Indlæser...

I den Allsvenskan er der i aften lagt i kakkelovnen til en gyser uden lige, når to af Sveriges mest traditionsrige klubber tørner sammen i Stockholm i næstsidste spillerunde i en kamp om at blive inde i mesterskabskampen.

AIK Stockholm vs IFK Göteborg kan meget vel blive sæsonens største kamp på svensk jord, for mens Norrköping fører Allsvenskan med 63 point efter 29 kampe, følger AIK og IFK Göteborg lige efter med henholdsvis 60 og 59 point efter 28 kampe.

Vinderen af aftenens brag forbliver altså inde i mesterskabskampen, mens taberen skal være ualmindeligt heldig med at kunne vinde titlen i sidste spillerunde. Da ingen af klubberne har det store at bruge uafgjort til, er der lagt op til en kamp hvor begge mandskaber skal frem over stepperne i jagten på tre point. Dét plejer at borge for god underholdning.

Begge klubber er inde i en stærk stime, men bedst ser det nok ud for hjemmeholdet som har hentet 11 sejre og ét nederlag i de sidste 12 Allsvenskan kampe, mens Göteborg heller ikke er besejret i Sverige bedste række i 9 kampe i streg. Det er svært at spå om, hvem der tager de tre point i aftenens kamp, men dramatisk og spændende bliver det med sikkerhed.

Hvis du leder efter odds på AIK Stockholm vs IFK Göteborg tilbyder Bet365 op mod 100 odds-markeder og livebetting på kampen. Et interessant odds kunne måske være odds 1.80 på Over 2,5 mål taget i betragtning af, at begge hold skal frem og jagte sejren og at de to hold tilsammen har scoret ikke færre end 100 mål i de 28 kampe.

Det seneste opgør mellem AIK og IFK i Göteborg blev spillet d. 21 maj i år, og her vandt Göteborg i suveræn stil med cifrene 3-0.

Bet365 giver odds 2.40 på sejr til AIK, mens der er odds 2.88 på IFK Göteborg.

Hvem vinder denne gyser om at holde sig inde i kampen om det svenske mesterskab anno 2015?

Odds på AIK Stockholm vs IFK Göteborg >>

 

 

Indlæser...

 

bet365-580x330