Odds på 6-dagesløbet i Ballerup Super Arena 2018

Banecykling København

Foto: LuckyImages/Shutterstock

Torsdag den første februar starter årets 6-dagesløb i Ballerup Super Arena. Som altid er der lagt op til seks intense dage, hvor der hver eneste dag bliver kæmpet hårdt om omgange og point i nogle af banecyklingens bedste discipliner. Favoritten til at løbe med sejren er selvfølgelig par nummer syv, der i år består af Michael Mørkøv og belgiske Kenny De Ketele. De forventes dog at få kamp til stregen fra især par nummer et, der består af belgiske Moreno De Pauw og hollandske Yoeri Havik. Danske Spil har udgivet odds på løbet og her får man odds 1,65 på, at par nummer syv vinder.

 

Odds på 6-dagesløbet her

 

Her er alle vinderoddsene

Danske Spil lægger ikke skjul på, at par nummer syv er kæmpe favorit til at vinde løbet endnu en gang. Dette illustreres perfekt af, at man får odds 1,65 på, par nummer syv vinder, imens der er odds 2,10 på, at et af løbets 15 andre par vinder.

Forneden ses alle Danske Spils vinderodds på 6-dagesløbet i Ballerup.

De Ketele/M. Mørkøv – 1,65 Havik/De Paau – 2,40
Lampater/Hester – 10 Mora/J. Mørkøv – 12
Müller/Graf – 25 De Vylder/Ghys – 40
Slenati/Burkart – 40 Doeney/English – 60
Hesslich/Lander – 75 Kron/Stokbro – 75
Vergaerde/Hesters – 200 Van Zijl/Aaen – 200
Staniszewski/Pszczolarski – 200 Teklinski/Krawczyk – 200
Holloway/Pirius – 200 Bradbury/Potts – 200

 

Sådan oddser du på 6-dagesløbet

For at kunne oddse på det traditionsrige 6-dagesløb skal man have en konto hos Danske Spil. Har man ikke allerede en konto hos Danske Spil, kan man hente en velkomstbonus på flotte 500 kroner. Denne gives til alle nye kunder, der opretter sig og indbetaler 500 kroner. Dermed kan man starte med hele 1.000 kroner på sin spilkonto.

Læs vores bookmakeranmeldelse af Danske Spil her

 

Få 500 kroner i bonus

 

Så snart man har oprettet sin konto og indbetalt penge, er man klar til at oddse på 6-dagesløbet. I menuen i venstreside af skærmen vælger man simplethen bare “Cykling, hvorefter man under “International” trykker på “6-dagesløb”. Herefter kan man se alle Danske Spils odds på løbet.

 

Sådan foregår et 6-dagesløb

I vores store optakt til 6-dagesløbet kan man læse alt om årets deltagere, par nummer syv, disciplinerne, pointsystemet og alt andet, man bør vide før løbet starter. Optakten til 6-dagesløbet i Ballerup kan læses lige her.

 

Spilforslag

Når løbet starter, sætter Michael Mørkøv rekord for flest deltagelser i par nummer syv. Dette gør ham til en af de største danske baneryttere nogensinde, og det er en fortjent ære. Den tidligere indehaver af Tour de Frances bjergtrøje har et hav af EM-, VM- og OL-medaljer på CV’et. Han er uden tvivl feltets stærkeste rytter, og han har en stærk makker i belgiske Kenny De Ketele. Derfor anbefaler vi, at man spiller på, at par nummer syv vinder løbet til odds 1,65.

 

Spil på sejr til par nummer 7

 

danske spil logo