Indlæser...

 

Odds på Legia W. vs FCM hos Bet365 >>

 

Indlæser...

 

 

 

Odds-optakt: Legia Warszawa vs FC Midtjylland

Mange ser Legia Warszawa som den største klub i Polen, men faktisk er FC Midtjyllands modstandere i dette Europa League-opgør kun nr. 2 i den hjemlige Ekstraklasa-liga. På den normalt så stærke hjemmebane har Legia kun vundet lidt under halvdelen af kampene i sæsonen, hvor man er 4-3-2 på hjemmebane. I Europa League har Legia spillet to hjemmekampe, og her tabte Legia først med 0-2 til Napoli og spillede dernæst 1-1 mod Club Brügge.

Legia er med ét point efter fire kampe så godt som ude, og det er FCM som har mest at spille for i dette opgør. Hvis vi antager at Napoli vinder over Club Brügge i torsdagens anden puljekamp – og det gør vi – er vejen dermed banet for FCM videre i Europa League, hvis de danske mestre kan vinde over Legia. Dermed vil pointforskellen mellem Brügge og FCM nemlig være så stor, at FCM kan tabe til Brügge i sidste runde og stadig gå videre i turneringen.

Det er altså afgørelsens time for FCM, som dog ikke har været super stærkt spillende på det seneste i hverken Superliga eller Europa League.

Derfor giver Bet365 også et flot odds 4.00 på FCM-sejr, og det er måske ikke så tosset endda, for svingende præstationer til trods, så har FCM leveret nogle vanvittigt flotte præstationer Europa i år. Hvorfor ikke også en sejr ude mod Legia, som dårligt har mere at spille for i år?

 

Spil på Legia vs FCM her >>

 

 

bet365-580x330