Træt af lave odds på Slovenien – Danmark? Få odds 8 på dansk sejr!

Fredag aften mødes Danmark og Slovenien ved EM i herrehåndbold. Kampen spilles i Varazdin Arena i det nordlige Kroatien, og Danmark er kæmpe favoritter. Faktisk er Danmark så store favoritter, at det dårligt kan betale sig at oddse på dansk sejr. Oddset på Danmark er helt nede i 1,25, hvorfor man altså skal spille et stort beløb for blot at vinde et par håndører. Det findes der heldigvis råd for. Hos betfair Sportsbook kan alle nye kunder nemlig få vanvittige odds 8,00 på en dansk sejr over Slovenien.

 

Få odds 8 på dansk sejr

 

Så nemt er det

For at få odds 8,00 på dansk sejr over Slovenien, skal man simpelthen blot følge et af de grønne links i denne artikel. Herefter bliver man taget til betfair Sportsbooks tilmeldingsside, hvor man skal oprette en konto. Det er gratis og uforpligtende at oprette en konto, men man skal naturligvis sætte penge ind for at kunne spille.

Når man opretter sig, skal man bruge promokoden ZSAJ44. Herefter skal man spille på dansk sejr over Slovenien til det forhøjede odds 8,00. Når Danmark forhåbentlig har vundet kampen i overbevisende stil, får man sin indsats udbetalt kontant og gevinsten udbetalt som bonus. Gevinsten skal dog blot gennemspilles en enkelt gang til minimum odds 1,5 indenfor 90 dage, hvilket alle burde kunne klare.

Der er altså helt rene linjer hos betfair Sportsbook, så det gælder bare om at udnytte tilbuddet. Bookmakeren er i øvrigt en af de bedste og mest seriøse på det danske marked.

Læs vores anmeldelse af betfair Sportsbook her.

 

Regler og vilkår

Der er som sagt ikke de store faldgruber ved betfair Sportsbooks kampagne. Det er dog værd at bemærke, at man skal være bosat i Danmark for at kunne udnytte kampagnen. Samtidig skal det nævnes, at man højst kan spille 50 kroner til det forhøjede odds. Man kan naturligvis sagtens spille mere på kampen, men kun 50 kroner kan placeres til odds 8,00. Dette giver dog også mulighed for at vinde hele 400 kroner, hvormed man altså får en flot bonus for meget få penge.

Ens gevinst skal herefter gennemspilles én gang til minimum odds 1,5, hvorefter den kan hæves. Bonussen er mindre end hos andre bookmakere, men til gengæld er den meget nemmere at gennemspille. Man kan altså hurtigt få pengene trukket ud på sin bankkonto igen, hvis man har lyst til det.

 

Opret konto hos betfair Sportsbook

 

betfair logo