Ny hos Mr Green? Få odds 20 på Man Utd-sejr UDEN omsætningskrav

Mr Green har mistet forstanden og giver deres første 1.000 nye kunder odds 20 på en Man Utd-sejr på Etihad uden omsætningskrav. Du kan spille helt op til 50 kroner på det forhøjede odds, hvilket vil sige en gevinst på 1.000 kroner kontant. Dette er endda udover deres normale velkomstbonus!

Der er altså rig mulighed for at få den perfekte start på tilværelsen hos Mr Green, da de også giver dig et free bet på mellem 150 og 500 kroner ved din første indbetaling på siden. Bare tryk på vores grønne knap og så sender vi dig videre til kampagnesiden, hvor du kan tage imod dette enestående tilbud.

 

Få odds 20 på Man Utd-sejr hos Mr Green

 

Her er alt du skal gøre

Det kræver ikke særlig meget tid eller indsats at lave en konto hos Mr Green og få odds 20 på Man Utd. Rent faktisk kan det forklares i en simpel fire-trins-guide.

  1. Besøg Mr Greens kampagneside
  2. Tryk på “Tilmeld dig!”
  3. Opret en bookmakerkonto
  4. Spil 50 kroner på Man Utd til odds 20

Alle vores links sætter dig direkte til Mr Greens kampagneside, så du ikke skal spilde tid på at lede efter den selv. Derinde kan du læse mere om tilbuddet og trykke på den gule “Tilmeld dig”-knap. Herefter udfylder du bare dine personlige oplysninger, opretter en bookmakerkonto og indsætter penge på siden. Alle indbetalinger mellem 150 og 500 kroner bliver belønnet med et free bet på tilsvarende beløb. Indsætter du eksempelvis en plovmand, så vil du modtage et free bet på det samme. På den måde har du dobbelt så mange midler at slå dig løs for.

Når du har en bookmakerkonto med penge på, så spiller du 50 kroner på udesejr i Manchester-derbyet på Etihad til odds 20. Hvis José Mourinho og de røde djævle tager alle tre point, så kan du grine hele vejen til banken. Det betyder nemlig, at du vinder 1.000 kroner i kolde kontanter, som du kan hæve kvit og frit med det samme. Dette er en unik mulighed, som du ikke får hos andre bookmakere. Derfor anbefaler vi helt klart, at du tager imod dette tilbud, inden det er for sent.

Hvis du vil opgøret, så bliver den sendt på 6’eren med optakt fra klokken 15:00. Kampen bliver fløjtet i gang klokken 17:30.

 

Derfor vinder Man Utd

Én ting er selvfølgelig at få odds 20 på Manchester United uden omsætningskrav, men en anden ting er om de vinder. I vores optik er dette opgør meget mere tæt end de fleste gør det til. De røde djævle har vundet tre kampe i træk, og da disse to mandskaber mødtes på Etihad sidste sæson, var det også José Mourinho, som trak det længste strå. Selvom Pep Guardiola og co. kom foran 2-0, så endte det alligevel med en 2-3-sejr efter et vanvittigt comeback. Paul Pogba fik netmaskerne til at blafre to gange, mens Chris Smalling noterede sig for den sidste scoring.

Det er også værd at huske på, Kevin De Bruyne er ude med en skade. Det er et kæmpe tab for værterne, da han var sidste sæsons absolut bedste spiller. Den belgiske boks-til-boks-midtbane har været outstanding igennem længere tid, men han er ude et stykke tid endnu med en knæskade. Der er altså god grund til optimisme for gæsterne, og vi ville ikke blive overrasket, hvis de kan snuppe sejren på Etihad og tage alle tre point med hjem til den røde del af Manchester.

 

Mr Greens regler og vilkår

Hvis du allerede har oprettet en bookmakerkonto hos Mr Green, kan du få det forhøjede odds. Tilbuddet er gældende fra onsdag den 7. november til og med søndag den 11. november klokken 17:30. Der kan maksimalt spilles 50 kroner på det forhøjede odds, hvilket vil sige en gevinst på 1.000 kroner. Gevinsten er ikke omlagt noget omsætningskrav, så du kan kvit og frit udbetale den direkte til din bankkonto. Tilbuddet er begrænset til de første 1.000 spillere, og det er først til mølle-princippet.

 

Få odds 20 på Man Utd-sejr hos Mr Green

 

Officielt logo for Mr Green