I sidste sæson gjorde “bonderøvene” fra Hobro det onde ved Brøndby hele 3 gange. Specielt den tidligere Brøndby angriber Antipas viste storform i de tre opgør i sidste sæson, og var en medvirkende årsag til, at Hobro kunne hive 9 point hjem i de tre kampe mod Brøndby.

Men sidste sæson er fortid, og vi har taget hul på en ny sæson. I 3. runde af denne sæson mødes Brøndby og Hobro for første gang i sæsonen, og det er to hold uden point på kontoen.

Det på trods, er Brøndby dog stadigvæk udset til at være store favoritter i opgøret mod Hobro. Lige nu giver bookmakerne sølle odds 1.44 på en sejr til Brøndby.

Eller, det er oddset du får hos de fleste bookmakere. For som ny kunde hos Betfair Sportsbook kan du få hele odds 5.00 på en sejr til Brøndby som eksklusivt tilbud til nye kunder. Ja, faktisk får du op til 100 kroner tilbage igen hvis Brøndby ikke vinder opgøret.

 

Regler og vilkår gælder

 

Få odds 5.00 og 1000 kroner i freebets

Som ny kunder hos Betfair får du ikke bare et forhøjet odds på Brøndby kampen. Du får også helt op til 1.000 kroner i freebets når du opretter en ny konto. Få et 200 kr. freebet for hvert femte spil af min. 100 kr. placeret (single- eller multispil. Min. odds pr. valg 1.4. Maks. freebet-bonus 1.000 kr.).

Du sikrer dig altså dobbelt bonus ved at skyde op til 100 kroner efter en Brøndby sejr. 100 kroner er nemlig maksimum indsatsen for det forhøjede odds. Ender Brøndby med at tage sæsonens første sejr, får du udbetalt din normale gevinst. Derudover får du op til odds 5.00 udbetalt i freebets.