Få odds 10,00 på AaB-sejr mod Brøndby hos Mr Green

Nye kunder hos Mr Green kan modtage odds 10,00 på, at AaB vinder deres Superliga-kamp mod Brøndby. Det originale odds på sejr til AaB var på 2,50. Dermed er der altså her tale om en firedobling af det originale odds. Desuden vil der ikke være noget krav om gennem spil forbundet med dette tilbud. Dermed vil man altså råde over sin gevinst med det samme. Der er tale om et møde mellem to hold, som har fået en noget ujævn start på sæsonen. AaB bør dog bestemt have gode chancer for at løbe med de tre point.

 

Få odds 10,00 på AaB-sejr mod Brøndby

 

Sådan får du boostede odds på sejr til AaB

  1. Du skal være nyoprettet dansk spiller hos Mr Green.
  2. Du skal bruge dit første spil på, at AaB slår Brøndby.
  3. Dit væddemål skal være placeret inden den 1. november klokken 18.00.
  4. Du kan maksimum spille for 30 kroner i forbindelse med dette tilbud.
  5. Modtag boostet odds til 10,00.
  6. Du vil få din gevinst udbetalt kontant og uden omsætningskrav.

 

Få odds 10,00 på AaB-sejr mod Brøndby

 

 

Derfor vinder AaB kampen

AaB har som nævnt haft en noget blandet start på sæsonen. Efter sæsonens første seks kampe ligger man på syvendepladsen efter to sejre, to uafgjorte og to nederlag. De sidste tre kampe er budt på 1-1 mod AGF, en 2-1-sejr ude mod FCK og seneste et 3-1-nederlag mod sæsonens helt store overraskelse Vejle.

Resultaterne mod AGF og FCK viser dog, at AaB er et hold, som besidder en vis kvalitet. Nu står de så over for et Brøndby-mandskab, som er kommet ned på jorden igen efter en fantastisk start.

Brøndby vandt nemlig deres første fire kampe. De seneste to har man dog tabt til SønderjyskE og FC Midtjylland med henholdsvis 2-0 og 3-2. Man kan også godt argumentere for at Brøndbys sejre i de foregående fire kampe måske ikke alle var helt fortjent. Derfor var det formentlig også de færreste Brøndby-fans, som havde regnet med, at festen ville fortsætte.

Vi mener dermed bestemt godt, at AaB hjemme i Aalborg bør kunne truede københavnerne og hente de tre point. Brøndby er desuden hold som AaB har et godt tag på. De seneste tre opgør mellem holdene er således endt med AaB-sejre på 3-2, 2-0 og 1-0.

 

Regler & vilkår

Denne kampagne fra Mr Green gælder udelukkende for bookmakerens nye kunder, som er bosat i Danmark. Det vil kun være muligt at deltage i kampagnen, hvis man gør dette med sit første spil. Man skal være opmærksom på, at dette skal være spillet på Superliga-kampen mellem AaB og Brøndby. Der skal desuden være tale om den kamp, som spilles søndag den 1. november klokken 18.00 på Aalborg Portland Park.

Man skal have foretaget sit kvalificerende væddemål inden kampens start, såfremt man ønsker at modtage odds boost. Man skal desuden være opmærksom på, at det maksimalt er muligt at spille 30 kroner på sejr til AaB, hvis væddemålet skal være kvalificeret. I tilfælde af at man vælger at spille for et beløb over 30 kroner, vil dette væddemål dermed ikke være gældende i forbindelse med kampagnen. Vinder man på sin kvalificerede kupon, vil ens væddemålets odds blive boostet til 10,00. Man vil få udbetalt sin gevinst uden krav om omsætning samt i kontanter.

Når man er ny kunder hos Mr Green har man kun mulighed for at tage imod ét af deres tilbud til nye kunder, som er udbud. Det vil desuden ikke være muligt at benytte cash-out-funktionen i forbindelse med dette tilbud. Man skal være opmærksom på, at væddemålet ikke længere vil være gældende til at blive boostet, hvis man gør det.

Tilbuddet kan tages i brug, indtil det har nået sit maksimale antal deltagere. Skulle dette ske, kan Mr Green til enhver tid trække deres kampagne tilbage. Tilbuddet kan kun benyttes én gang pr. person, husstand, e-mailadresse, kreditkortnummer og IP-adresse. Man vil desuden ikke kunne foretage sin indbetaling via Neteller eller Skrill (Moneybookers) i forbindelse med dette tilbud.

Hvis Mr Green skulle have mistanke om, at deres tilbud bliver misbrugt, vil det pågældende væddemål ikke længere være kvalificeret til kampagnen. Denne situation kan eksempelvis opstå i tilfælde af, at der skulle være mistanke om spil på begge udfald. I tilfælde af at Mr Green skulle få mistanke om snyd, kan de til enhver tid udelukke spillere fra deres kampagne eller helt suspendere de pågældende spilleres kontoer.

 

Få odds 10,00 på AaB-sejr mod Brøndby

 

 

Mr Greens officielle logo på gennemsigtig baggrund