Nye kunder hos bookmakeren Mr Green kan modtage boostede odds 20,00 på, at Danmark slår England. Holdene mødes i Nations League, hvor Danmark for første gang er med blandt de bedste hold i League A. Det originale odds 4,5 på dansk sejr, så dette bliver altså mere end firdoblet med dette odds boost. Hvis det lykkes Danmark at hente den vigtige sejr, vil man tilmed få sin gevinst udbetalt kontant samt uden krav om gennemspil

 

 

Mr Green Få odds 20,00 på dansk-sejr mod England hos Mr Green

Indbetal penge og sæt et væddemål til mindst odds 1,80. Mr Green giver dig et ekstrabet, der matcher værdien af dit første væddemål med op til 500 kr., når det er afgjort.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

 

Sådan får du boostede odds på sejr til Danmark

  1. Du skal være nyoprettet dansk spiller hos Mr Green.
  2. Du skal bruge dit første spil på, at Danmark slår England.
  3. Dit væddemål skal være placeret inden den 8. september klokken 20.45.
  4. Du kan maksimum spille for 30 kroner i forbindelse med dette tilbud.
  5. Modtag boostet odds til 20,00.
  6. Du vil få din gevinst udbetalt kontant og uden omsætningskrav.

 

Derfor vinder Danmark

England er naturligvis en svær modstander for det danske landshold. Det er dog på ingen måde nogen umulig opgave. England viste under EM-kvalifikation, at de kan have udfald. De endte rigtigt nok med at vinde deres gruppe, men undervejs tabte man til Tjekkiet. Det var vel at mærke Englands første nederlag i en kvalifikationskamp i omkring ti år.

Danmark har desuden gennem de sidste par år vist, at de er et særdeles svært hold at slå. England har ganske vist farlige spillere som Harry Kane, Raheem Sterling og Jack Grealish, men Danmarks defensiv har været gode til at lukke af i nyere tid.

Samtidig har Danmark også nogle gode folk, som de kan trække på i offensiven. Her tænker vi naturligvis på Christian Eriksen, som med sine 31 scoringer er den af de nuværende spillere med klart flest landskampsmål. Der er også den yderst formstærker Kasper Dolberg, som har fået en god start på sæsonen med Nice. Danmark har også Champions League-semifinalisten Yussuf Poulsen. Hvis en af disse kan lykkes med at bringe Danmark foran, er mulighederne for dansk sejr pludselig ganske pæne.

 

 

Mr Green Få odds 20,00 på sejr til Danmark mod England hos Mr Green

Indbetal penge og sæt et væddemål til mindst odds 1,80. Mr Green giver dig et ekstrabet, der matcher værdien af dit første væddemål med op til 500 kr., når det er afgjort.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

 

Regler & vilkår

Denne kampagne er kun for nye spillere hos Mr Green, som er bosat i Danmark. Det vil kun være spillere, som med deres første spil på deres nye konto spiller på Danmark, som vil kunne tage del i tilbuddet. Her skal være tale om spil på sejr til Danmark i Nations League-kampen mod England. Det skal være kampen som spilles lørdag den 8. september klokken 20.45.

Man skal være opmærksom på, at man skal have foretaget sit kvalificerende væddemål inden starten på kampen. Hvis man foretager sit væddemål efter kampstart, vil dette ikke længere kunne deltage i kampagnen. Man kan maksimalt spille 30 kroner på sejr til Danmark, hvis man skal kunne modtage odds boost. Væddemål på over 30 kroner vil således ikke resultere i odds boost. Hvis man vinder på sin kvalificerende kupon, vil oddset på denne blive boostet til 30,00 kroner. Denne gevinst vil blive udbetalt kontant samt uden krav om omsætning.

Man er som ny kunde hos Mr Green begrænset til at kunne tage imod ét af deres tilbud til nye spillere, som de har i udbud. I forbindelse med dette tilbud vil det ikke være muligt at gøre brug af funktionen cash-out. Man skal være opmærksom på, at brug af denne funktion vil resultere i, at en væddemål ikke længere vil være kvalificeret til at tage del i tilbuddet om odds boost.

 

Mr Greens rettigheder

Denne kampagne kan benyttes ind til den har nået det maksimalt mulige antal deltagere. I tilfælde af at det skulle ske, kan Mr Green til en hver tid trække deres tilbud tilbage. Kampagnen vil være begrænset til at kunne benyttes én gang pr. person, hustand, e-mailadresse, kreditkortnummer og IP-adresse. Man skal være opmærksom på, at det ikke vil være muligt at foretage den kvalificerende indbetaling med Neteller eller Skrill (Moneybookers), hvis man ønsker at gøre brug af dette tilbud om odds boost.

Hvis Mr Green skulle have mistanke om, at deres kampagne bliver udnyttet, vil det pågældende væddemål ikke længere være kvalificeret til at tage del i tilbuddet. En situation, hvor dette kan forekomme, kan være ved mistanke om spil på begge udfald. Skulle Mr Green få mistanke om snyd, vil de til enhver tid have ret til at suspendere eller udelukke spillere fra deres kampagner eller helt suspendere disses konto.

 

 

Mr Greens officielle logo på gennemsigtig baggrund