Marathonbet er endelig tilbage på det danske marked. Bookmakeren har nemlig fået dansk licens, og dermed er det tid til bonusser, høje odds og en stærkt tilbagebetalingsprocent. Det kan med andre ord fremragende betale sig at få oprettet en spillekonto hos Marathonbet!

 

Marathonbet Opret din konto hos Marathonbet

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Det også værd at fremhæve Marathonbets store spiludvalg. Derudover kan man også glæde sig over, at modsat flere andre bookmakere har deres egne oddssættere. Det forøger naturligvis ens muligheder for at finde gode odds.

Det er blandt andet derfor, at det er en fornøjelse at have Marathonbet tilbage på det danske marked, så vi kan få noget mere at vælge mellem.

 

Marahtonbets bonus

Som man kender det fra andre bookmakere, så har Marathonbet naturligvis også en bonus til deres nye danske spillere. Denne går ud på, at man få sit første indskud i bonus. Dette skal være mellem 100 og 500 kroner for at være kvalificeret.

Indbetalingen og bonussen på op til i alt 1.000 kroner skal derefter gennemspilles fem gange. Her er der i forbindelse med gennemspilskravet et minimums odds på 1,5. Som nævnt har Marathonbet dog heldigvis mange markeder og ofte unikke odds. Dermed er der med andre ord altid meget at vælge mellem.

Når man har opfyldt gennemspilskravet, kan man frit bestemme, om man vil hæve sin bonus. Vælger man at gøre det, vil denne naturligvis blive udbetalt til ens konto.

 

Regler og vilkår for Marathonbets bonus.

Marathonbets velkomstbonus er udelukkende for nye spillere hos bookmakeren. Disse skal desuden være bosat i Danmark. Når man opretter sig skal man benytte promokoden 500WELCOME.

Herefter skal man foretage sin første indbetaling. For at kunne modtage sin bonus, skal denne være på mellem 100 og 500 kroner. Man vil da modtage et beløb svarende til indbetalingen i bonus. Indbetaler man over 500 kroner, vil bonussen fortsat lyde på 500 kroner.

Som hos andre bookmakere foreligger der naturligvis også et gennemspilskrav. Dette lyder på, at indsatsen og bonusbeløbet skal gennemspilles fem gange til minimum odds 1,50. Hvis man spiller kombinationsvæddemål, skal alle væddemål i dette være på over odds 1,50. Man skal være opmærksom på, at systemspil ikke vil være gældende.

Man har 60 dage til at efterleve kravet om gennemspil. Hvis man gør dette overføres beløbet til ens almindelige saldo, hvorfra man kan udbetale det. I tilfælde af at kravet ikke opfyldes, vil bonussen og gevinster vundet med denne være tabte.

Det er desuden ikke muligt at benytte freebets eller gøre brug af funktionen cashout. Marathonbet har til enhver tid ret til at ændre eller annullere i kampagnen.

 

Marathonbet Få Marathonbets velkomstbonus

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Sådan får du din Marathonbet bonus

  1. Opret din nye konto hos Marathonbet
  2. Foretag en din første indbetaling á minimum 100 kroner og gør brug af promokoden 500WELCOME
  3. Få 100% procent af indbetalingen i bonus – maks. 500 kroner i bonus.
  4. Spil det samlede indbetalings- og bonusbeløb fri fem gange til minimumsoddset 1,50.

 

Få stort udvalg og høj tilbagebetalingsprocent

Som nævnt har man hos Marathonbet sine egne oddssættere, og disse har ofte de højeste odds på markedet. Derudover bliver man også mødt af stor varians af spil på diverse kampe.

Det gælder også de store ligaer. Her kan man ydermere glæde sig over, at der ofte er en tilbagebetalingsprocent på over 97 procent. Det betyder, at Marathonbet ofte vil være med helt fremme i feltet, når vi taler oddssider.

Er man til kampe fra Superligaen, Premier League, Bundesligaen, La Liga, Serie A og Ligue 1, så er der flere gode nyheder. Der vil nemlig på udvalgte kampe fra disse være tilbagebetaling på 100 procent ved prematchvæddemål.

 

Marathonbet Opret din konto hos Marathonbet

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+