Lyngby BK – AaB odds: Det lugter af kryds i Kongens Lyngby

De bolchestribede nordjyder skal en tur til Sjælland for at møde Lyngby. Efter sidste uges sejr over FC Helsingør på udebane, lever håbet om en top seks-placering stadig for aalborgenserne. De har dog stadig brug for point mod et kriseramt Lyngby-mandskab, som ikke har vundet i deres sidste fem Alka Superliga-kampe.

Lyngby kom foran mod FC København i Parken i søndags, men derfra gik det ned af bakke uden bremsekabler. Først udlignede Andrija Pavlović, og derefter scorede Thomas Sørensen selvmål. Andrija Pavlović lavede endnu et mål, inden Nicolai Boilesen og Uroš Matić cementerede storsejren på 5-1 over de kongeblå. Lyngby ligger nu nummer ti i Superligaen med 18 point.

AaB fik en tiltrængt sejr over Helsingør i lørdags. Jakob Blåbjerg scorede kampens eneste mål på hovedstød efter 28 minutter. Det betyder, at de bolchestribede nordjyder er placeret på en ottendeplads i Alka Superligaen med 22 point.

Hjemmeholdet er smalle favoritter hos bookmakerne. En Lyngby-sejr giver odds 2,25 hos Danske Spil. En AaB-sejr belønnes med odds 3,35. Uafgjort giver pengene 3,30 gange igen.

Læs vores anmeldelse af Danske Spil her.

 

Odds på opgøret hos Danske Spil

 

Optakt: Lyngby BK – AaB

Lyngby BK

Lyngby logoDe kongeblå har haft det svært den sidste måneds tid. Det er således blot blevet til tre point i deres sidste fem kampe. Derudover har de ikke formået at holde et eneste clean sheet, og de har indkasseret 13 mål i disse fem kampe. Lyngby har altså snart brug for en solid defensiv præstation, hvis de vil have en sejr i Superligaen. Der er også kun to kampe indtil vinterpausen, så det er ved at være nu eller aldrig for Thomas Nørgaards mandskab.

Ikke nok med at der har været defensive problemer i de sidste fem kampe, så har de kongeblå også den dårligste defensiv i hele Alka Superligaen. I de første 17 kampe er der blevet lukket hele 37 mål ind, hvilket er over to mål per kamp. Det er uholdbart, hvis de vil være med i den sjove ende af tabellen. I sidste sæson hvor de endte med at vinde bronzemedaljer, vandt de rigtig tit med 1-0, og det er den form, som de skal finde tilbage til for at komme ud af krisen.

I denne kamp må cheftræneren se bort fra den normale anfører Mathias Tauber. Han er stadig ude med en korsbåndskade og forventes først tilbage på træningsbanen til primo marts.

 

AaB

AaB logoAalborgenserne har haft en svingende sæson, hvor de har haft svært ved at sammensætte en sejrsstime. Det er blevet til alt for mange uafgjorte, og derfor er de heller ikke at finde i top seks på nuværende tidspunkt. Deres største problem er at score mål, og det er således over halvanden måned siden, at en af deres to frontangribere er kommet på måltavlen. Det var mod FC Helsingør på hjemmebane den 15. oktober, hvor Jannik Pohl scorede kampens eneste mål. Deres anden angriber, Pavol Šafranko, har ikke scoret i Superligaen siden den 24. september, hvor han gjorde det til 1-0 på hjemmebane mod netop Lyngby. Jakob Ahlmann lagde bolden ind i panden på den slovakiske striker, som kvitterede med at heade bolden i kassen.

De bolchestribede nordjyder står noteret for fem sejre, syv uafgjorte og fem nederlag med en samlet målscore på 15-19 indtil videre i denne sæson. Det er kun Helsingør som har scoret færre mål end aalborgenserne. Randers FC har scoret ligeså mange mål som nordjyderne, så hvis de ikke snart får gang i målscoringen, bliver det svært at komme med i mesterskabsslutspillet.

Jakob Ahlmann, Kristoffer Pallesen og Michael Lansing er tilbage på træningsbanen efter henholdsvis en forstrækning i lysken, en ankelskade og en rygskade. Ahlmann og Pallesen kommer nok i spil til denne kamp, da de er det normale førstevalg på henholdsvis venstre- og højrebacken. Reservemålmand Michael Lansing får måske en plads på bænken i stedet for Tamati Williams. Magnus Christensen og Marco Harboe Ramkilde er ukampdygtige på grund af henholdsvis en skinnebensskade og en ankelskade.

 

Spilforslag

Det lugter langt væk af en tæt og målfattig kamp på Lyngby Stadion mellem to mandskaber som har problemer i hver deres ende af banen. De kongeblå har haft svært ved at holde clean sheets, mens AaB har haft svært ved score mål.

Vi regner med, at der kommer under 2,5 mål i denne kamp. Vi tror også, at hvert hold maksimalt scorer et enkelt mål. Det betyder, at 0-0 og 1-1 er de to mest sandsynlige resultater. Derfor anbefaler vi at spille på, kampen ender uafgjort til odds 3,35 hos Danske Spil.

 

Odds på opgøret hos Danske Spil

 

Oddset logo