Lucy Love er favorit til at ryge ud af Vild Med Dans i aften

Vanen tro så er der selvfølgelig Vild med dans i aften klokken 20:00 på TV2. I sidste uge var det den populære kagebager Rosa Kildahl, som måtte lade livet efter en omdans med rapperen Lucy Love. Nu er spørgsmålet så, hvem der må stille danseskoene og tage hjem i aften. Hos Danske Spil har de udpeget to klare forhåndsfavoritter. Det er sangeren Emmelie de Forest og føromtalte Lucy Love. De har nemlig begge to allerede prøvet at være i omdans. Sidstnævnte har dog stået der hele to gange allerede. Derfor er hun nok også det bedste bud på den deltager, som bliver sendt hjem i show nummer fem.

 

Odds på Vild med dans hos Danske Spil

 

Lucy Love må lade livet

Hos bookmakeren Danske Spil er de ikke i tvivl om, at den danske rapper og multikunstner Lucy Love efterhånden ikke kan blive ved med at overleve endnu en omdans. Både i det andet show og i sidste uge måtte hun således danse for sit liv. I hendes første omdans overlevede hun kun fordi, at Emil Thorup var helt til hundene. Ifølge Mathias Reimer Larsen, som er oddssætter hos Danske Spil, så er hendes held dog ved at være brugt op, og det kan man også se på oddset.

– “Lucy Love er vores klare favorit til at ryge ud af Vild med Dans sammen med Emmelie de Forrest. De har begge været i omdans, men Lucy Love har været der to gange, og derfor vurderer vi også, at tiltroen til hende blandt seerne er lavere, og hun derfor ryger ud, hvilket odds 1,70 også indikerer,” udtaler Mathias Reimer Larsen.

Inden showet startede var der ikke særlig meget tiltro til, at cykelrytteren Rolf Sørensen og håndboldlegenden Lars Christiansen ville kunne overleve mere end et par uger. De har dog fået massevis af kærlighed fra TV-seerne. Det regner oddssætteren hos Danske Spil også med kommer til at ske igen i aften. Der er derfor ikke den store chance for, at de ryger ud i det femte show. Når vi kommer ned omkring fire-fem deltager, så kan de derimod sagtens komme i problemer, da deres dansekvaliteter ikke er lige så gode som resten af feltet.

– “De (Rolf og Lars, red.) bliver reddet af seerne. Men vi plejer at se, når vi når til de sidste 4-5 deltagere, så er det de dansemæssige kvaliteter, der bliver lagt vægt på,” vurderer Mathias Reimer Larsen.

 

Odds på Vild med dans hos Danske Spil

 

Simon Stenspil og Molly Egelind er favoritter

Mens der er to klokkeklare favoritter til at ryge ud i aften, så er favoritfeltet faktisk også blevet udvidet. Molly Egelind har længe været den klare favorit til at vinde Vild med dans i denne sæson, men Simon Stenspil har overrasket mangt og mange. Derfor er oddset også dalet på ham som vinder de sidste par uger. I sidste show scorede han endda topkarakter, og det har været med til at sænke oddset yderligere. Oddsætteren hos Danske Spil regner med, at det bliver et yderst tæt parløb mellem Molly og Simon.

– “Simon Stenspil scorede topkarakter, og derfor nærmer han sig oddsmæssigt Molly Egelind, som dog stadig er favorit hos os til at vinde samlet, men der er fortsat et par uger tilbage, og jeg tror ikke, Molly Egelind skal vide sig for sikker på sejren, hvis Simon Stenspil fortsætter med at danse så godt, som hidtil,” siger Mathias Reimer Larsen.

Se de seneste Vild med dans odds her

 

Spilforslag til Vild med dans den 5 oktober

Her på redaktionen er vi enige med hele Danmarks bookmaker. Lucy Love har været yderst heldig indtil videre, og det kan simpelthen ikke blive ved med at gå. På trods af at hun er musiker, så er hendes dansekvaliteter ikke særlig imponerende, og vi regner med, at hun ryger i sin tredje omdans. Skulle det vise sig at blive tilfældet, så overlever hun ikke. Derfor anbefaler vi at spille på, Lucy Love stemmes ud den 5. oktober til odds 1,70.

 

Odds på Lucy Love stemmes ud her

 

Odds banner til Vild med dans