Det er lørdag og store dele af det danske land er dækket af sne. Hvad er der ellers at lave, udover at se spændende FA Cup-fodbold på TV hele dagen? 6’eren viser i dag hele tre FA Cup kampe og runder lørdagen af med Real Madrid vs La Coruna i La Liga.

Som du kan se i Sport i TV-oversigten herunder, er der masser af fodbold på dansk TV i dag, og for os er de mest interessante kampe uden tvivl FA Cup-kampene, som dagens igennem kan følges på 6’eren.

lordag_09012016

 

Odds på FA Cup-kampene

6’eren lægger fra land allerede 13.45, hvor du kan se et hold som ikke ofte vises på dansk TV, nemlig League Two-klubben Wycombe Wanderers FC som hjemme på Adams Park tager imod Premier League-mandskabet fra Aston Villa.

Umiddelbart efter den kamp er det tilbage til studiet og direkte videre til London, hvor Arsenal tager imod Sunderland kl. 16.00.

18.30 kan du så se United vs United, når Manchester og Sheffield mødes på Old Trafford. Manchester United kom i gang med en spinkel 2-1 sejr hjemme mod Swansea d. 2. januar, men måske kan Sheffield United drille favoritterne her i deres egen hule?

Se odds på dagens FA Cup-kampen herunder, eller gå til Dagens Kampe-oversigten for at se odds på alle dagens FA Cup-kampe:

 

Indlæser...

 

Indlæser...

 

 

Indlæser...

 

Indlæser...

 

 

Indlæser...

 

Indlæser...

 

 

bet365-580x330