260x154_bet365Mandag d. 15. december kl. 13.00 skulle der trækkes lod til 1/16-finalerne af Europa League. Denne gang kan vi som danskere glæde os over, at AaB kom fra baghjul og overraskede alt og alle, og med flotte resultater på hjemmebane formåede at spille sig videre.

Lodtrækningen til Europa League er netop overstået, og desværre for Aalborg trak de en modstander, som har været en danskerbøddel i Europa i denne sæson. AaB skal nemlig møde belgiske Club Brügge, og netop Club Brügge har allerede slået Brøndby ud i kvalifikationen, mens FC København tabte med hele 0-5 på hjemmebane til den belgiske storklub.

 

Odds på Europa League her —>

Det bliver dermed ikke nogen let opgave for AaB, der skal forsøge at spille sig videre til 1/8-finalerne, før de kan få en rigtig attraktiv klub, som både kan give store indtægter ved billetsalg, men som samtidig også kan give en stor oplevelse til spillere og fans. Sådan en mulighed kan der opstå, hvis AaB formår at ekspedere Club Brügge ud og avancere sig til næste runde. Her kan de nemlig møde hold som, Liverpool FC, Everton og andre storhold.

Lodtrækningen til Europa League 1/16-finalen.

Foruden AaB vs Club Brügge, som nok bliver den mest interessante kamp for danskerne, er der også et par andre spændende opgør i vente. De største hold, der resterer i turneringen, må uden tvivl være de to engelske Liverpoolhold, Liverpool FC og Everton FC. Der er der også hold som, AS Roma, Tottenham Hotspurs og flere andre storhold i turneringen, og lodtrækningen er som følgende:

Young Boys vs Everton
Torino vs Athletic Bilbao
Sevilla vs Mönchengladbach
Wolfsburg vs Sporting
Ajax Amsterdam vs Legia Warzawa
AaB vs Club Brügge
Anderlecht vs Dinamo Moskva
Dnipro vs Olympiacos
Trabzonspor vs Napoli
Guingamp vs Dynamo Kyiv
Villarreal vs Salzburg
Roma vs Feyenoord
PSV vs Zenit St. Petersborg
Liverpool vs Besiktas
Tottenham vs Fiorentina
Celtic vs Internazionale