Fredag eftermiddag gælder det en plads i finalen for de danske håndboldpiger, som skal op imod de formstærke hollændere i kampen om en finaleplads ved EM i håndbold i Sverige.

Holland er svage favoritter, så der venter formentlig Danmark en hård opgave, og seerne en drabelig gyser. Det er én af årets store håndboldkampe, og én du ikke må gå glip af.

Kampen starter 18.30, og du kan se Holland vs Danmark på livestream hos NordicBet, som tilbyder sine aktive kunder (du skal have mindst én krone på din NordicBet konto) at se kampen gratis på nettet via PC, mobil eller tablet. Læs mere om hvordan livestream fungerer hos NordicBet forneden, eller direkte hos bookmakeren hvor du også finder odds på Holland vs Danmark.

Se kampen på stream hos NordicBet >>

– Husk at du skal have mindst én krone på din konto. 

 

Se EM håndbold på livestream hos NordicBet

Du kan se alle kampene fra EM i håndbold i Sverige hos NordicBet, som viser livestream i deres Livebet-sektion på hjemmesiden, når man er logget ind på kontoen. Der er kun ét krav, og det er at man som kunde har penge på kontoen eller foretaget et væddemål indenfor de seneste 24 timer.

Du kan streame fra PC, hvilket kræver NemID-login, eller du kan vælge at tage kampen med på farten, og se livestream fra Holland vs Danmark og de øvrige kampe på din mobiltelefon eller tablet. Har du et hurtigt internetabonnement, som de fleste danskere nu om dage, kan du uden problemer se kampen uanset hvor du befinder dig, når du har din mobil eller tablet ved hånden.

Logger du ind fra mobil eller tablet, skal du ikke bruge NemID for at få adgang til kontoen og livestream.

Selve streamet er i høj kvalitet og uden irriterende pop up reklamer og deslige. Det er en glimrende måde at se gratis sport, og hos NordicBet kan du også streame fodbold, tennis og meget andet sport i løbet af kalenderåret.

Så kom i gang nu, og få sat en konto op hos NordicBet. Dermed er du klar til at se håndbold fredag eftermiddag, når Danmark skal op mod Holland i semifinalen ved EM i Sverige.

Se kampen på stream hos NordicBet >>

 

nordicbet_livestream