nordicbet_livestream

Når Danmark i aften møder Tjekkiet ved EM i Håndbold, kan du se med direkte på TV2. Har du af den ene eller anden grund ikke adgang til TV2 i aften, kan du streame Danmark vs Tjekkiet direkte hos flere bookmakere, herunder NordicBet.

Når du er kunde hos NordicBet, og har penge på kontoen eller placeret et væddemål indenfor de seneste 24 timer, kan du livestreame Danmark vs Tjekkiet i NordicBets Livebet-sektion på hjemmesiden. Streamet kan ses på PC, mobil eller tablet, så du kan tage kampen med på din vej, hvis du ikke er hjemme, når håndboldpigerne forhåbentligt tæver Tjekkiet i aften.

Se kampen hos NordicBet her >>

 

Odds på Danmark vs Tjekkiet

Du kan naturligvis også spille på Danmark vs Tjekkiet hos NordicBet, som tilbyder odds 1.25 på Danmark og odds 5.30 på Tjekkiet. Det sjældne uafgjorte resultat kan spilles til odds 11.50.

Danmark bør vinde denne kamp, og vi er selvfølgelig også favoritter efter de to sejre over Montenegro og Ungarn. Men denne kamp mod tjekkerne kan blive en smule anderledes end de to forrige ved EM, for denne gang skal Danmark op mod et etableret og sammenspillet hold, hvor Montenegro og Ungarn mere bød på et hold af individualister.

Tjekkiet tabte deres første kamp med 27-28 til Montenegro og slog derefter Ungarn med 22-27. Danmark spillede også et tæt opgør med Montenegro, og slog Ungarn med tæt på samme cifre, så umiddelbart er der lagt op til et tættere opgør her, end NordicBets odds afspejler.

Vi krydser selvfølgelig fingre for en dansk sejr, men forventer en tæt kamp som bliver afgjort i de allersidste sekunder.

Spil på kampen hos NordicBet.dk >>

 

nordicbet-white-580x330