Liverpool – Hoffenheim odds: Gør LFC jobbet færdig på Anfield?

Onsdag aften tager engelske Liverpool hjemme på Anfield Road imod tyske Hoffenheim i den afgørende kvalifikationskamp før Champions League-gruppespillet. Englænderne vandt den første kamp med 2-1, og de sikrede sig dermed et optimalt udgangspunkt til returkampen.

Resultatet i første kamp betyder, at tyskerne skal frem på banen, da de skal score mindst to mål for at gå videre, hvilket kan skabe åbninger i den anden ende til hurtige folk som Sadio Mané og den tidligere Hoffenheim-profil Firminho.

Englænderne er da også pæne favoritter til at snuppe sejren, og hos bet365 kan man få odds 1,61 på en Liverpool-sejr.

Kampen vises TV3Sport1.

 

Spil på kampen hos bet365 >>

 

Optakt: Liverpool – Hoffenheim

Det første opgør var en mindre magtdemonstration fra Liverpools side af. De røde skabte massevis af chancer, og kunne med en anelse mere skarphed i afslutningerne have vundet større. Den største synder var fløjspilleren Mohamed Salah, der brændte en friløber.

På trods af de brændte chancer, leverede Jürgen Klopps spillere en god præstation, som de kan være stolte af. Liverpool er da også kommet fint fra land i denne sæson, hvor det indtil videre er blevet til to sejre og en uafgjort.

I weekenden slog de Crystal Palace med 1-0 på hjemmebane efter et mål af Mané. Her var præstationen dog lidt mindre imponerende end i Hoffenheim, og det krævede hårdt arbejde, og en anelse held, at hive den smalle sejr i land.

Til Liverpools forsvar skal det dog nævnes, at de stadig er plaget af skader. Kreatøren Philippe Coutinho er stadig skadet, og det samme er hans midtbanekollega Adam Lallana. Derudover sidder højrebacken Nathaniel Clyne og angriberen Danny Ings også ude.

Den tyske Bundesliga blev i weekenden sparket i gang, og Hoffenheim kom perfekt fra land. Hjemme på WIRSOL Rhein-Neckar-Arena slog de fortjent Werder Bremen med 1-0 efter et sent mål af den kroatiske angriber Andrej Kramaric. Hoffenheim sad fuldstændig på det opgør, og de havde bolden i godt og vel to-tredjedele af kampen.

Ser man nærmere på tyskernes trup, så er det da også klart, at deres fjerdeplads i sidste sæson bestemt ikke var tilfældig. Den største stjerne er nyindkøbet Serge Gnabry, der er lejet i Bayern München. Gnabry, der tidligere har spillet for Arsenal, fik sit store gennembrud for Werder i sidste sæson, hvor han scorede 11 ligamål, og der er kæmpe forventninger til den tyske landsholdsspiller.

Derudover fortjener målscoreren fra Werder-sejren Kramaric også at blive nævnt. Den 26-årige kroat scorede 15 mål i sidste sæson, blandt andet i aprils 1-0 sejr imod Bayern, og han er i øjeblikket en af de giftigste angribere i Tyskland.

Hoffenheim rejser til Liverpool med stort set alle mand klar. Der er dog tvivl om centerforsvareren Kevin Akpoguma, der er tvivlsom og når næppe at blive klar.

 

Spilforslag

På trods af at vi stadig kun er i august, så er dette en af sæsonens allervigtigste kampe for begge hold. At komme i Champions League-gruppespillet er ufattelig vigtigt, så vi forventer en hårdt spillet og tæt affære. Englænderne ser dog bedst ud, hvilket de også var på udebane. Odds 1,61 på Liverpool-sejren hos bet365 ser derfor godt ud.

Liverpool-angriberen Sadio Mané har været fuldstændig flyvende i denne sæson. Han har allerede scoret to mål i Premier League, og han kommer ligeledes frem til et hav af chancer. Når man tænker på, at Hoffenheim nok må satse en smule og gå frem på banen, så ser odds 2,10 på, at han scorer i kampen hos bet365 fornuftigt ud.

 

Spil på kampen hos bet365 >>