dannebrog_odds.dkOnsdag aften viste Niklas Bendtner, at han bestemt ikke har glemt hvordan man scorer mål. Med 3 kasser stjal han i den grad alle overskrifterne, og nu er det store spørgsmål om Lord Bendtner kan gøre det igen.

Torsdag aften var Brasilien på besøg i Paris, og den kamp viste på ingen måde, at vi har det vildt store at frygte forud for kampen mod Frankrig. Således er der måske også ekstra stor værdi i, at du nu som helt ny kunde hos Betfair kan få absurde odds 12.00 på en dansk sejr over Frankrig.

 

Ny kunde – Få odds 12.00 på Betfair her

 

Sådan får du dit høje odds

For at få dit høje odds hos betfair, må du ikke allerede have en konto hos betfair. Hvis du allerede har en konto, kan du desværre ikke gøre brug af dette tilbud.

Har du ikke en konto hos bookmakeren, skal du oprette en konto, det kan du gøre helt kvit og frit. Når du opretter din konto, skal du huske at benytte dig af bonuskoden: ZAB019. Hvis du ikke benytter dig af denne bonuskode, vil du ikke komme i betragtning til at få de høje odds.

Når du har oprettet din konto, skal du gå ind og spille på Danmark til at vinde, til det odds, som du nu kan få på Betfar. Her spiller du 100 kr. Nu afventer du bare resultatet, og hvis Danmark hold vinder, så får du først udbetalt din oprindelige gevinst, og efterfølgende runder betfair op til det odds, som de giver i tilbudet, og det resterende beløb vil blive udbetalt som et freebet.

Hvis du taber på dit bet, vil du få refunderet dine 100 kr. igen som et freebet.