CL tilbud på nordicbet

Elsker du Champions League lige så meget som de fleste andre fodboldfans, og elsker du at gætte på vinderen af fodboldkampe, har du lige nu muligheden for at score helt op til 20.000 DKK.

Faktisk har du mulighed for at vinde 500 DKK helt gratis, uden krav om indskud eller omsætning.

Den glade giver er NordicBet, og de tror så lidt på spillernes evener til at gætte 1×2 resultatet af  8 Champions League kampe, er de er klar til at give 500 DKK til alle spillere der gætter det rigtige resultat af de 8 kampe.

Har du så meget tro på egne evner at du uden problemer gætter resultatet af alle 8 kampe, kan du booste din gevinst til helt op til 20.000 DKK hvis du er kunde hos NordicBet og har omsat for 50 DKK i løbet af de sidste 30 dage.

Ja, det er faktisk alt det kræver for at spille med om den helt store præmie. De 20.000 har ingen omsætningskrav, og kan derfor hæves direkte og helt skattefrit til din bankkonto. Bemærk dog, at hvis flere spillere ender med at ramme rigtig på alle 8 kampe, vil vinderen af de 20.000 DKK findes ved lodtrækning. De 500 DKK vil man dog stadigvæk være kvalificeret til.

Det er dog ikke lige til at ramme de 8 kampe, det så man blandt andet da NordicBet lavede samme promotion for 2 uger sider. Her var der 10.000 på højkant, men den pulje er altså gået videre til denne runde.

Men måske er det dig der har hvad der skal til for at forudse resultatet af de 8 CL kampe der bliver spillet onsdag aften. Du har til onsdag klokken 18.00 til at indsende dine bud.

Deltag gratis og vind 500 DKK på NordicBet ->

 

De 8 kampe du skal gætte resultatet af

De 8 kampe hos nordicbet

Vores bud her fra odds.dk er følgende resultater. Brug dem hvis du har lyst. Vi er dog ikke eksperter, så du kommer ret sikkert længere ved at vælge dine egne resultater.

x
2
x
2
x
1
2
1