Indsættelsestale odds: Spil på ord i Donald Trumps tale

Når Donald Trump d. 20. januar giver sin indsættelsestale til det amerikanske folk, sidder folk klar til at spidse ørerne verden over. Det gælder både politiske kommentatorer på alverdens medier, men også vi almindelige borgere hjemme i stuerne. Det er nemlig vigtigt for hele den vestlige verden, når den amerikanske præsident taler til folket, og nu kan du spille på, hvilke ord Donald Trump siger i sin indsættelsestale.

Betfair er klar med indsættelsestale odds, hvor du f.eks. kan spille på, at Trump benytter lejligheden til at tale om Mexico, Rusland, Afghanistan eller det meget omdiskuterede Obama Care.

På Betfair finder du et stort udvalg af odds på potentielle ord i Donald Trumps tale. Hos Betfair skal du spille på det ord Trump siger først i sin tale. De andre bookmakere har nu lukket for odds på spillet, så det er kun hos Betfair du stadigvæk kan oddse på talen.

Spil på talen hos Betfair >>

Find odds under “politik” i sportsbooken.

 

Udvalgte odds på Donald Trumps indsættelsestale

Mens der er lave odds 1.03 på “Make America Great Again” eller 1.05 på “God” og andre lignende “sikkerheder” i talen, har vi valgt at kigge lidt dybere i listen, og forsøgt at finde nogle interessante og potentielt lukrative ord at spille på.

Se listen med udvalgte odds på ord, Donald Trump måske siger i sin indsættelsestale:

Indlæser ord…

 

Spilforslag til Donald Trumps tale

Modsat tidligere præsidenter udmærker Donald Trump sig ved, at han selv skriver sin egen indsættelsestale. Det giver naturligvis talen et mere personligt pift, og kender man Donald Trump ret, gør det også talen ekstremt svær at spå om.

Vi ved om talen, at Trump har udtalt, at den bliver kortere end “normale” indsættelsestaler har haft for vane at værre. Barack Obamas tale i 2013 varede f.eks. ca. 20 minutter, men Donald Trump vil gøre sin kortene, fordi “folk ikke skal stå og fryse for længe”, som den kommende præsident udtrykkede sig.

Hvad Trump vælger at lægge fokus på i sin tale, må tiden vise, men her på spilredaktionen har vi fundet frem til følgende emner/personer, som vi tror Trump nævner i sin tale:

Terror: 1.25

Politics: 1.25

Education: 1.25

Health Care/Obama Care: 1.75

Hillary Clinton/Mrs. Clinton: 2.00

Russia: 2.00

Syria: 2.00

Putin: 2.50

Melania: 3.00

White House: 3.00

Se alle oddsene hos Betfair >>

 

Den frække: Få odds 5.00 på “Fake News”

Den kommende præsident kom endnu engang ud i stiv blæsevejr, da der forleden florerede rygter om sexskandaler i nogle medier – skandaler som Donald Trump (og folk fra Trumps organisation) skulle have spillet en stor rolle i.

Disse beskyldninger afskrev Donald Trump som værende “Fake News”, og langede efterfølgende ud efter medierne BuzzFeed og CNN ved sin første pressekonference efter at have vundet præsidentvalget (se video nederst).

Krigen imod “Fake News” er noget der tilsyneladende ligger USAs kommende præsident tungt på sinde, og Danske Spil giver odds 5.00 på at Trump omtaler “Fake News” i indsættelsestalen.

Der er også odds 5.00 på at Trump igen omtaler “CNN”, som det var tilfældet ved pressekonferencen forleden.