Ståle Solbakken og hans spillere skal en tur til CASA Arena i Horsens. Her venter Bo Henriksens mandskab som har set ekstremt stærke ud på hjemmebane det sidste halve års tid. Kun ét enkelt point adskiller de to mandskaber i tabellen. FCK ligger nummer fem i Alka Superligaen, mens den gule fare ligger placeret som nummer seks. Der er derfor tale om en vaskeægte seks-points-kamp.

Horsens har overrasket alt og alle i denne Alka Superliga-sæson. De fleste havde regnet med, at horsensianerne ville ligge og rode rundt nede i den tunge ende af tabellen. Det er dog langt fra tilfældet, da Bo Henriksens tropper blot har tabt tre kampe i år.

FCK derimod har underpræsteret igennem længere tid. Mestrene har allerede tabt dobbelt så mange kampe, som de gjorde i hele sidste sæson. De danske mestre fra FC København har haft svært ved at finde rytmen i Superligaen, og da de har endnu en midtugekamp i Europa League, kan der sagtens være et par trætte spillere i Solbakkens trup. Det må derfor forventes, at cheftræneren roterer en smule i sin startopstilling.

Mestrerne er favoritter hos samtlige bookmakere. En FCK-sejr belønnes med odds 1,58 hos Betsafe, og en hjemmesejr giver odds 5,50.

Læs vores anmeldelse af Betsafe lige her.

 

Bookmaker is inactive

 

Optakt: AC Horsens – FC København

AC Horsens

Det sidste AC Horsens nederlag på CASA Arena ligger helt tilbage i april måned (et 1-3 nederlag til Esbjerg den 22.04). Der skal altså rigtig meget til for at vinde mod den gule fare på deres eget græstæppe.

AC Horsens fik ørerne i maskinen senest mod FC Midtjylland i Herning, hvor de måtte rejse hjem med et 4-2-nederlag i bagagen. Det var en kamp, hvor fem ud seks scoringer faldt efter standardsituationer. Horsensianerne har i øvrigt været virkelig dygtige på dødbolde hele sæsonen. Ud af deres sidste 11 scoringer er ti af dem faldet efter standardsituationer. Fire af disse ti mål er endvidere kommet efter Mikkel Qvists lange indkast. Bubacarr Sanneh har atter engang vist sig som en meget målfarlig midtstopper, og han står pt. noteret for hele fire scoringer i 13 kampe. Det er over 20 procent af de 19 mål, som Horsens indtil videre har scoret. Sanneh scorede fire mål i 35 kampe sidste sæson.

Horsens må undvære Mathias Nielsen som er ude med en knæskade. Lasse Krüger sidder stadig ude på grund af en skinnebensskade, men forventes at være tilbage i træning i slutningen af oktober måned. Derudover har cheftræneren frit valg på alle hylder.

 

FC København

FC København vandt i søndags med hele 4-0 over AGF i Parken. Det bliver spændende at se, om mestrene kan forsætte de positive takter. Løverne har vundet seks kampe, spillet tre uafgjort og tabt fire kampe i denne Superliga-sæson. De fire nederlag er alle faldet i udekampe mod henholdvis Brøndby, FC Nordsjælland, Lyngby og OB.

I de sidste fem kampe har københavnerne vundet tre og tabt to. I Europa League har Ståle Solbakkens mandskab også storskuffet. I en relativ nem gruppe er det blot blevet til tre point i ligeså mange kampe. Der skal derfor helt andre boller på suppen, hvis FC København skal gøre sig nogen forhåbning om at genvinde det danske mesterskab.

FCK har også rigtig mange skadede spillere. Danny Amankwaa, Zeca og Mikael Antonsson er alle tre tvivlsomme til opgøret. Endvidere er Erik Johansson og Federico Santander stadig langtidsskadede med henholdsvis en korsbåndsskade og en skade i benet. Førstnævnte forventes tilbage i træning ultimo marts, mens sidstnævnte forventes at være tilbage omkring primo december. Nicolaj Thomsen er også et spørgsmåltegn, da han først lige er kommet tilbage på træningsbanen efter en rygsøjleskade.

 

Spilforslag

Det ligner en tæt kamp mellem de to mandskaber. Det er svært at forudsige en vinder, og kampen lugter faktisk lidt af uafgjort. FC København har lavet 25 mål i denne sæson og lukket 15 ind, mens AC Horsens har scoret 19 mål og lukket 16 ind i den anden ende. Derfor tror vi på, at begge hold laver mindst et mål i opgøret, og der er også god værdi i at spille på begge hold scorer. Det belønner Betsafe ved at give pengene 1,74 gange igen, og det er et rigtig fint odds.

 

Bookmaker is inactive