Dagens spilforslag og odds: Thisted tager fra Helsingør med tre point

Spilforslag hver dag

Kamp: FC Helsingør – Thisted Fodbold Club
Spilforslag: 2
Odds: 5,75
Bookmaker: bet365

 

Spil på Thisted-sejr hos bet365

 

FC Helsingør tager på hjemmebane imod Thisted Fodbold Club. Selvom værterne er blevet gjort til store forhåndsfavoritter af diverse spiludbydere, så har vi meget større fidus til gæsterne. De har nemlig ikke tabt i mere end en måned, og det er blevet til fire sejre og to uafgjorte i denne periode med en samlet målscore på 20-4. Man kan ikke lige frem sige det samme om Superliga-nedrykkerne. De har således kun snuppet en enkelt sejr i deres sidste seks forsøg, mens to kampe er endt uafgjort og tre er blevet tabt med en samlet målscore på 4-5.

 

For højt odds på udesejr

Hjemmeholdet startede deres ubesejrede stime, da de bankede Birkelse sønder og sammen i Sydbank Pokalen med intet mindre end 0-10. Derefter tog de en tur til Næstved og spillede 1-1 med oprykkerne. De kongeblå fra Lyngby fik ikke et ben til jorden på Sparekassen Thy Arena, da de blev sendt hjem med et 4-0-nederlag på samvittigheden. I det efterfølgende opgør slog de Jonas Dal og FC Fredericia med 1-2 på Monjasa Park. Mod FC Roskilde på udebane endte det 2-2, mens de vandt med 1-0 hjemme over Hvidovre i søndags.

Udeholdet har derimod ikke haft særligt meget at smile over det sidste lange stykke tid. De har spillet uafgjort med Nykøbing FC og Viborg FF på fremmed græs, mens de har tabt til både FC Fredericia og Hvidovre. Derudover røg de ud af pokalen til Næstved i onsdags efter en straffesparkskonkurrence. Der er altså ikke særlig meget selvtillid og tro på tingene i FC Helsingør-truppen for tiden. Deres manager gennem mange år Christian Lønstrup har endda valgt at opsige sit job, så han står heller ikke i spidsen for de deltidsprofessionelle Superliga-nedrykkere længere.

Derfor anbefaler vi at spille på, Thisted Fodbold Club vinder kampen hos bet365. Det giver i skrivende stund pengene hele 5,75 gange igen.

 

Spil på Thisted-sejr hos bet365

 

Bookmakeren bet365s officielle logo. Hos bookmakeren kan man sætte Vuelta Espana 2018 odds på både samlet vinder og de forskellige etaper.