Få 50 kroner frit spil til Gibraltar – Danmark med Oddset

Få 50 kr. frit spil til Gibraltar - Danmark hos Oddset

Det kan næsten ikke undgå at blive målrigt, når Danmark i aften gæster Gibraltar i EM-kvalifikationen. Det danske landshold er enorme favoritter, og det er næsten kun et spørgsmål om, hvor stort vi vinder. Hos Danske Spil og Oddset får alle spillere et frit spil på 50 kroner til kampen uden indskud- og omsætningskrav.

 

Hent dit frit spil nu

 

Sådan får du frit spil til Gibraltar-Danmark

  1. Gå til Danskespil.dk/oddset
  2. Log ind på din spilkonto og gå til Oddset
  3. Gå til “Oddset bonus” og tryk på “Aktivér” på dit 50 kr. frit spil tilbud
  4. Vælg et væddemål på 50 kroner på Gibraltar – Danmark
  5. Klik på “Frit Spil” ovenover køb-knappen og vælg “50 kr. Gibraltar – Danmark frit spil”

Alle spillere med en Danske Spil-konto kan udnytte tilbuddet. Det er som bekendt gratis at få, da der ingen krav er om, at du skal spille på kampen først for at optjene sit frit spil. Derudover er der heller ingen krav om, at du skal gennemspille en eventuel gevinst. Det betyder, at du frit kan udbetale dine penge ligeså snart, kampen er færdigspillet og gevinsten sat ind på din konto.

Du kan spille på lige, hvad du har lyst til så længe, det er på Gibraltar – Danmark. Alle markeder er tilgængelige, og frit spillet kan benyttes både før og under kampen. Det kan ligeledes udnyttes fra både mobil, tablet, computer og via Oddset App. Det eneste sted du ikke kan benytte dig af frit spillet er hos Oddsets fysiske forhandlere. Du skal altså spille online.

 

Få 500 i bonus som ny spiller hos Oddset

Det kræver som sagt en konto hos Oddset at få frit spillet til Gibraltar – Danmark. Har du ikke allerede en konto hos bookmakeren, får du som ny spiller en bonus på 500 kroner, hvis du indbetaler 500 kroner selv. Bonussen bliver udbetalt, når du har gennemspillet dit oprindelige indskud seks gange. Det er en stor fordel for dig som spiller, da dine spil dermed ikke er bundet af nogle omsætningskrav. Du kan til hver en tid udbetale dine penge, og det samme med din bonus, når du får den. Hvis du udbetaler før, bonussen er givet, mister du selvfølgelig denne, men hvis du hiver en stor gevinst ind, gør det jo heller ikke noget.

 

Opret konto hos Danske Spil her

 

Det skal du oddse på

Der er ingen tvivl om, at Danmark er kæmpe favorit imod Gibraltar. Oddset på en dansk sejr er blot 1,02, så det er næppe her, du skal lægge dit frit spil. Siden der intet indskudskrav er forbundet med kampagnen, er det smarteste at gå efter guldet og et højt odds. Dem er der flere interessante af.

Der er flot værdi i, at Danmark vinder med mindst fem mål til odds 2,60. Gibraltar har ikke scoret i deres seneste fem kampe, og de er et af Europas dårligste fodboldhold. I juni tabte de 3-0 til Georgien, og i november sidste år blev det blandt andet til et 4-0-nederlag til Makedonien. Det er bestemt ikke prangende resultater.

Et andet godt sted at bruge sit frit spil er på Oddsets mange specialvæddemål. Her får man for eksempel odds 10 på, at Christian Eriksen scorer på frispark, hvilket er mere end godkendt. Han er som bekendt en dødsensfarlig frisparksskytte.

Hvis Danmark får lagt et tungt pres på Gibraltar, er det heller ikke utænkeligt, at der bliver scoret et selvmål i kampen. Det udløser odds 8,00, hvilket også er mere end godkendt.

Det er værd at bemærke, at du kun får nettogevinsten udbetalt. Du får altså ikke dit indskud på 50 kroner udbetalt, men kun selve gevinsten. Derfor kan det ikke betale sig at spille til et lavt odds, da odds 1,10 for eksempel kun vil give dig fem kroner ekstra på kontoen.

 

Regler og vilkår for frit spil

Kampagnen er tilgængelig indtil Gibraltar-Danmark er afsluttet. Frit spil tilbuddet kan bruges både live og prematch og på både mobil, computer, tablet og i Oddset App. Det kan ikke benyttes hos forhandlere. Frit spillet kan kun bruges på Gibraltar – Danmark, og du skal spille alle 50 kroner på samme spil. Det kan ikke deles op i flere spil.

Du får kun nettogevinsten udbetalt i tilfælde af gevinst.

 

Hent dit frit spil nu

Oddsets logo på blå baggrund med hvid skrift