Formel 1 konkurrence på Danske Spil

Kan du lide hurtige biler og masser af spænding?

Selvfølgelig kan du det. Hvilken mand kan ikke det?

Så er det værd at holde øje med Danske Spil i den næste måneds tid. De udlodder 2 billetter til Formel 1 på Monza-banen i Italien. Det eneste, du skal gøre, er at spille (og vinde) på Danske Spil’s motorsportsevents den kommende tid på Vinderen. Alle kuponer med gevinst på er med i lodtrækningen helt kvit og frit og hver 10-krone tælle for 1 lod.

De motorsportsbegivenheder, der tæller med, er:

28. juli: Formel 1 – Hungaroring
3. august: Speedway – Italien
17. august: Speedway – Letland
25. august: Formel 1 – Spa-Francorchamps

Så sørg for at spille med i de store begivenheder og få samdtidig chancen for at vinde en tur til Italien til live Formel 1 på en af verdens hurtigste baner. Udover det britiske Grand Prix, så er det italienske Grand Prix det eneste, der er holdt hvert år siden 1950, så det er virkelig en af hjørnestenene i Formel 1-sammenhæng. Det er masser af tradition og flot underholdning, man kommer ned til.

En ting skal man huske og det er spørgsmålet, man får, når man ringes op som vinder. Det skal man kunne svare på. Spørgsmålet er:

“I hvilket land ligger Monza?”

Som motorsportsentusiast kan man helt sikkert det på ryggraden og ellers har man god tid til lige at checke internettet inden for at finde svaret. Måske er man endda så heldig, at svaret kan findes her på odds.dk.

Hvis man vinder, så skal man være opmærksom på, at præmien ikke har et cash alternativ, så man kan kun vælge mellem at tage afsted eller blive hjemme. Der er ikke andre valgmuligheder. Til gengæld får man både fly og hotel og billetter betalt af Danske Spil.

— >> Deltag i konkurrencen på Danske Spil her