Sådan får du odds 6 på Liverpool hjemme mod Røde Stjerne

Liverpool fik en yderst forløsende sejr i lørdags på udebane mod danskerklubben Huddersfield Town. Mohamed Salah scorede kampens eneste mål efter cirka 25 minutter. Det var første gang i fem forsøg, at Jürgen Klopps tropper tog tre point. Nu skal de så på en yderst overkommelig opgave hjemme på Anfield mod Røde Stjerne Beograd i Champions League-gruppespillet. Efter nederlaget mod Napoli er kun en sejr brugbar, og hvis det lykkedes for The Reds at tage tre point, så giver bookmakeren betfair alle deres nye kunder odds 6. Det er helt sikkert anbefalesværdigt, da Merseyside-klubben er pisket til sejr, hvis de vil videre fra gruppe C.

 

Få odds 6 på Liverpool hos betfair

 

Sådan fungerer det

For at få det forhøjede odds på Liverpool-sejr skal du bare følge disse fire simple trin, og så er du klar til at oddse indenfor et par minutter.

  1. Besøg betfairs kampagneside
  2. Klik på TILMELD DIG NU-knappen
  3. Opret konto med koden ZFBJ5I
  4. Spil 50 kroner på Liverpool til odds 6

betfair giver alle nye kunder odds 6 på en Liverpool-sejr over Røde Stjerne

Med et enkelt klik på linket eller den grønne knap foroven bliver du sendt videre til betfairs kampagneside, hvor du kan oprette en bookmakerkonto ved at trykke på TILMELD DIG NU. Udfyld herefter dine personlige oplysninger og husk at bruge koden ZFBJ5I, da den giver adgang til det forhøjede odds. Benytter du dig af vores links, så bliver koden helt automatisk tastet ind for dig. Når du har oprettet en bookmakerkonto, så sætter du bare 50 kroner ind på siden og spiller dem på Liverpool-sejr til odds 6.

Så er det ellers bare at læne dig tilbage i sofaen og vente til kampstart klokken 21:00 på TV3 MAX. Tager Jürgen Klopps tropper tre point, så vinder du 300 kroner som bonuspenge. Dem skal du gennemspille én gang til odds 1,50 eller højere, hvilket må siges at være overkommeligt med betfairs kæmpestore udvalg af væddemål. Når bonuspengene er gennemspillet, kan du udbetale dem direkte til din bankkonto eller spille videre med dem.

 

Derfor vinder The Reds

Det kan godt være, at Liverpool blot har vundet et enkelt af deres sidste fem opgør, men de har også mødt en masse tophold det seneste stykke tid. Først krydsede de klinger med Chelsea to gange i træk. Først i Carabao Cuppen hvor de tabte med 1-2 og derefter i Premier League hvor det blev 1-1 på en sen scoring af Daniel Sturridge. Som skrevet før måtte de se sig slået med 1-0 af Napoli på Stadio San Paolo, mens de spillede 0-0 mod Manchester City fire dage senere. Riyad Mahrez misbrugte et straffespark i slutningen af kampen.

Der er dog ikke den store tvivl om, at The Blues og The Citizens er meget bedre mandskaber end Røde Stjerne Beograd. Da serberne tog til Parc Del Princes for at møde PSG fik de ikke et ben til jorden og tabte med tenniscifrene 6-1. Neymar var i hopla og scorede blandt to gange på direkte frispark. Det kan godt være, at Merseyside-klubben måske ikke får netmaskerne til at blafre seks gange, men de burde stadig vinde dette opgør komfortabelt. Særligt fordi Mohamed Salah fik fundet målnæsen frem igen mod Huddersfield i lørdag. Daniel Sturridge er også i fin form foran kassen, da han har scoret to gange den sidste måneds tid.

 

Regler og vilkår

Du kan ikke få det forhøjede odds på Liverpool-sejr, hvis du allerede har en bookmakerkonto hos betfair. I så fald må du nøjes med det almindelige odds. Hvis The Reds snupper sejren og tager de tre point, så bliver din gevinst udbetalt som en bonus. Den skal du gennemspille én gang til minimum odds 1,50 indenfor 90 dage. Derefter kan du bruge den, som det passer dig. Du kan hverken kombinere det forhøjede odds med andre væddemål eller trykke på cash out-knappen i løbet af opgøret. Foretager du din indbetaling med enten NETELLER eller Skrill, så kan du ikke gøre brug af dette tilbud.

 

Få odds 6 på Liverpool hos betfair

 

bookmakeren betfairs logo på gul baggrund