Tirsdag d. 20. oktober 2015 klokken 20.45 er der storopgør i Champions League, når engelske Arsenal møder de tyske mestre fra FC Bayern Munchen.

Udover at være en lækkerbisken af et opgør, har du også mulighed for at tage del i markedets absolut bedste betting-tilbud. Det er den store engelske bookmaker bet365 der er den glade giver, og du snyder dig selv hvis du ikke tager del i det lækre tilbud.

Der findes et hav af tilbud fra bookmakerne, men liveodds-tilbuddet fra bet365 er klasser over de andre. Spil for op til 250 DKK inden kampen går i gang, og få refunderet op til 250 DKK på dit første liveodds-væddemål hvis du taber. Der er INGEN krav om gennemspilning, hvilket gør det til et fantastisk tilbud.

 

Få 250 DKK i risikofrit væddemål hos bet365 her ->

 

Odds på Bayern Munchen vs Arsenal

Med det lækre tilbud skal du naturligvis have fundet ud af, hvad du skal kaste dine penge efter. Vi plejer at anbefale et lavere odds inden kampen går i gang, og så satse på et stort odds på dit liveodds-væddemål.

Da du netop får pengene tilbage hvis du taber, kan du altså risikofrit forsøge at skyde efter et højt odds.

Indlæser...

 

Som det fremgår af ovenstående, så kunne det måske være en mulighed at kaste dine penge efter en sejr til Arsenal 1 min. efter kampen er gået i gang. På den måde kan du spille risikofrit på om Arsenal finder kampen. Vinder de får du odds 4.00 og skulle de spille uafgjort eller tabe, får du altså dine penge tilbage. Det er da win / win der gør noget.

Det kræver dog at du har placeret et tilsvarende beløb op til 250 DKK inden kampen går i gang. En “sikker” variant vil være at spille på over 2.5 mål. Både Arsenal og Bayern scorer masser af mål, og det vil være underligt hvis der ikke bliver scoret over 2.5 mål i kampen.

Den får du lige nu til odds 1.60 hos bet365. Men husk, at intet er sikkert i fodbold.

En anden fræk variant vil være at spille på flere mål af Robert Lewandowski. Her kan du få flotte odds 15.00 hvis den høje angriber fra Polen kan score 3 eller flere mål.

Holder du med Arsenal, sætter du måske din lid til Alexis Sanchez. Han har også været i målhumør de seneste kampe. Dog ikke i samme omfang som Lewandowski, hvilket da også afspejler sig i oddset. Her får du hele odds 101.00 hvis Alexis Sanchez scorer 3 eller flere mål.

Måske en sjov variant at kaste 250 DKK efter? Du kan dog også tage varianten med 2 mål. Den giver lige nu odds 17.00.

Tilbuddet gælder både nye og gamle kunder. Du kan tage del i tilbuddet på din mobil, tablet eller PC. Husk at du kan oddse uden NemID på din mobil og tablet.

bet365-580x330