bet365-300x300Når Bayern München og Barcelona tirsdag d. 12 maj tørner sammen på Allianz Arena i München i returopgøret i årets Champions League semifinaler, er det catalanerne som sidder med de bedste kort på hånden for videre avancement til finalen i Berlin.

Med en 3-0 føring fra første opgør i bagagen, skal Barcelona bare undgå at blive kørt over af Bayern München i returopgøret, og så er finalepladsen sikret. Det betyder dog også, at tyskerne nu har alt at vinde og intet at tabe, og derfor forventes at komme buldrende fra første sekund i jagten på mindst 3 mål i kampen.

Bet365 tilbyder et risikofrit liveodds-væddemål op til 250 kr. på kampen til alle kunder, så hvis du alligevel skal oddse på kampen og måske have lidt skillinger på højkant, er det en glimrende måde at få ekstra action risikofrit efter kampen er startet.

 

 

 

Sådan får du 250 kr. risikofrit liveodds-væddemål

Først placerer du et før-kampvæddemål på Bayern München – Barcelona, og så giver Bet365 dig et risikofrit væddemål til samme indsats på kampen.

For at kvalificere dig til dit risikofrie Liveodds-væddemål, skal du blot placere et væddemål på kampen før kampstart, og når kampen så er startet, skal du placere et Liveodds-væddemål på kampen.

Hvis dit FØRSTE liveodds-væddemål taber, refunderes dit indskud op til 250 kr. (eller tilsvarende i anden valuta). Refunderinger krediteres indenfor to timer efter kampens afslutning.

Før-kampvæddemål, der lukkes helt eller delvist via “Luk væddemål-funktionen”, er ikke kvalificeret til dette tilbud, hvad end det lukkes før eller under kampen. Dit største før-kampvæddemål, som ikke lukkes helt eller delvist via “Luk væddemål-funktionen”, er kvalificeret (op til 250 kr).

Som altid er der et væld af forskellige markeder du kan oddse på både før og efter kampen, og Bet365 har mere end 70 liveodds-markeder tilgængelige under kampen, herunder Næste mål, Antal mål, Antal hjørne, Halvleg – Resultat, Fuldtid – Resultat og meget, meget mere.

 

Få dit risikofrie væddemål her hos Bet365 >>

 

* Regler og vilkår gælder

bet365-580x330