260x154_bet365Mandag d. 25. august kl. mødes Manchester City og Liverpool i Premier League. En topkamp hvor Bet365 har valgt at give dig en fantastisk bonus, så du kan få lidt ekstra spænding til kampen.

Det er ikke for sjov, at Bet365 er verdens største og absolut bedste bookmaker når det kommer til livebetting. En af de ting der gør, at spillerne elsker Bet365 er deres glimrende kampagner, og en af deres mest populære er nu tilbage igen.

 

Få dit risikofrie bet lige her —>

Der er tale om deres 250 kr. risikofrit livebet, som de af og til lancerer på de helt store kampe. Tilbuddet gælder i denne omgang på topkampen mellem sidste års nr. 1 og 2. Manchester City og Liverpool FC.

Risikofrit Livebet på 250 kr.

Det er meget simpelt at benytte sig af denne bonus, du skal bare placere et væddemål på op til 250. kr. på Manchester City – Liverpool kampen inden den bliver fløjtet i gang, og når kampen så er i gang, så better du 250 kr. på et hvilket som helst væddemål.

Hvis du taber på dit livebet, så bliver hele indsatsen på max. 250 kr. refunderet, og du får dermed et 250 kr. risikofrit bet på Manchester City – Liverpool kampen.

Du kan f.eks. spille på o 0.5 mål for 250 kr. inden kampen går i gang, da det er meget sandsynligt, at der vil blive scoret min. et mål i kampen. Derefter kan du placere dit livebet på hvilket bet du nu har lyst til, og dermed er der gode chancer for, at du ikke taber noget som helst.