NordicBetDet var ikke ligefrem sambabold og lækkert angrebsspil, der kendetegnede Danmarks indsats mod Malta i fredags, men ikke desto mindre er oddset på dansk VM-deltagelse faldet voldsomt efter den spinkle sejr. Bookmakeren NordicBet er således gået fra odds 70 i fredags til nu kun at give indsatsen 25 gange igen, hvis Danmark går hele vejen.

 

Sådan spiller du

  1. Opret en gratis konto hos NordicBet – Klik her
  2. Find NordicBets odds på fodboldlandsholdet på nordicbet.dk under sport – fodbold – World Cup 2014
  3. Grin hele vejen til banken når Danmark går videre og du har fået odds 25

 

Landsholdet indtager en lidet flatterende femteplads i kvalifikationsgruppen, men ifølge NordicBet er det ikke Danmarks præstationer eller nuværende placering, som har sendt oddset på dansk VM-deltagelse i bund.

“Resultaterne flaskede sig i sjælden grad for os fredag aften. Ikke alene vandt vi selv en lidt heldig sejr – de andre resultater i vores gruppe var endnu bedre, end vi turde håbe på. Tilmed var der også nogle rigtig fine udfald i Norges gruppe, som ligner den vi skal kæmpe med i to’er-regnskabet. Alt i alt blev der taget de første spæde skridt til det, der forhåbentlig udvikler sig til et bemærkelsesværdigt og uventet comeback,” fortæller NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Der er dog stadig en del forhindringer på vejen, før vi kan booke flybilletterne til Brasilien. Danmark er tvunget til at vinde de resterende tre kampe over henholdsvis Armenien, Italien og Malta, men vi er derudover afhængige af, at Bulgarien sætter point over styr. Endelig er vi nødt til at skele til to’er-regnskabet, før vi overhovedet kan begynde at tænke på de to altafgørende playoff-kampe i november.

“Det lyder jo temmelig urealistisk, at alt dette pludselig skulle gå vores vej, når spillet mildt sagt hverken var prangende mod Malta eller Armenien. Men det kan gå hurtigt i fodboldverdenen, og kampprogrammet ser ud til at være med os. Vi skal højst sandsynligt møde Italien på et tidspunkt, hvor de azurblå allerede har sikret sig adgang til VM, og samtidig ser vi et uforløst potentiale i det danske landshold. Forhåbentlig kommer vendepunktet allerede i aften,” siger Tonni Munk Jensen.

Find de bedste odds på Armenien vs Danmark lige her

Kvalificerer Danmark sig til VM i Brasilien 2014?

Ja              25.00