Indlæser...

Liverpool er hårdt ramt af skader, og iflg. Manager Jürgen Klopp kommer Liverpool formentligt til at stille med et reservespækket mandskab i dagens FA Cup opgør mod Exeter.

Exeter ligger i den nederste halvdel i League Two (Englands fjerdebedste rækker), og Liverpool er selvfølgelig kæmpe favoritter her. Men FA Cuppen er altid fyldt med overraskelser, og måske er der én i vente her, når Exeter lugter blod mod Liverpools skadeplagede mandskab?

 

Odds på Exeter vs Liverpool her >>

 

Odds-optakt: Exeter vs Liverpool

liverpoolLiverpool var senest i kamp i Capital One Cup-semifinalen mod Stoke, hvor yderligere to Liverpool-spillere, Philippe Coutinho og Dejan Lovren, måtte udgå med skader undervejs.

Det bringer listen over skadede spillere op på 11 mand hos Liverpool, som har Arsenal og Manchester United i den nærmeste fremtid i Premier League – kampe som er yderst vigtige for klubben. Det tvinger formentlig Manager Jürgen Klopp til at bruge flere reserver mod Exeter i aftenens FA Cup-kamp på St James Park i Exeter.

“Det hold som kommer til at spille, vil gøre alt for at vinde denne kamp. Men det bliver et hold, som måske ikke har spillet så meget sammen tidligere. Det er sandheden”, sagde Jürgen Klopp iflg. BBC om opgøret mod Exeter.

Det kan betyde debut til spillere som Tiago Ilori, Sheyi Ojo og Ryan Kent, som Liverpool netop har tilbagekaldt fra udlånsaftaler. Det bliver formentligt ikke et specielt stærkt Liverpool-hold vi kommer til at være vidner til i aften, men er det godt nok til at slå Exeter?

 

Kan formsvage Exeter levere overraskelsen?

Exeter_logoExeter er videre til 3. runde i FA Cuppen takket været en 2-0 sejr hjemme mod League One-midterholdet Port Vale. Men indtil videre har det ikke været nogen stor sæson for Exeter, som er placeret på en umiddelbar 16. plads i League Two. Exeter har spillet 13 hjemmekampe i ligaen i år, og her er man 4-5-4 med en målscore på 19-18.

Mest bemærkelsesværdigt omkring Exeter er dog, at holdet har tabt de fire seneste kampe, hvoraf de to seneste har været hjemme mod Dagenham & Redbridge (1-2) og AFC Wimbledon (0-2). Den seneste sejr til Exeter kom netop i FA Cuppen, da man besejrede Port Vale for godt en måned siden.

Selvom vi ikke kender den reelle styrke af det Liverpool-mandskab som gæster Exeter i aften, er det ikke et skræmmende hjemmehold Liverpool skal op imod. Liverpool har også muligheden for at skifte flere førsteholdsspillere ind undervejs, hvis man skulle have brug for mere erfaring og kvalitet til at få vendt kampen. Exeter har formentligt ikke meget mere at komme med, end de spillere som i forvejen har haft det svært i League Two, og som altså har tabt de fire seneste kampe.

Skal Exeter vinde dette opgør, skal det ske som et resultat af, at Liverpool formentlig kommer med mange reserver, som ikke har spillet meget sammen tidligere – og da slet ikke på topniveau.

FA Cuppen har før leveret større overraskelser end denne, og måske er det høje odds på Exeter værd at overveje, hvis du skal se kampen på 6’eren fra kl. 20.55.

Se real time odds på Exeter vs Liverpool herunder hos Bet365:

 

Indlæser...

 

 

bet365-580x330