Få 100 kroner helt gratis uden at indsætte penge på NordicBet

NordicBet

Bemærk at tilbuddet pr 1.juli 2014 ikke længere er gyldigt. Du får dog stadigvæk op til 1.000 kroner i bonus som ny kunde.

Sommeren er over os, men det betyder ikke at de store bookmakere er gået på ferie. Lige nu har du en mulighed for at få et super godt tilbud på NoridcBet, når du opretter en ny konto.

Du har nemlig mulighed for at få 100 kroner når du opretter en ny konto hos den store bookmaker. Udover at have dansk licens og skattefrie gevinster, så er NordicBet også hovedsponsor for den anden bedste række i dansk fodbold. Således hedder ligaen i dag NordicBet-ligaen.

Men hvordan får jeg mine 100 kroner?

Ved at følge nedenstående tre trin vil du inden for få minutter modtage dine 100 kroner.

  1. Opret en gratis konto hos NordicBet her
  2. Brug bonuskoden TV når du opretter dig
  3. Placere et eller flere bets med dine gratis 100 kroner

Du er nu klar til at spille for dine gratis penge. For at du kan hæve dine penge skal du omsætte dine gratis penge 3 gange til minimum odds 1.50.

Pengene skal bruges til odds eller live-betting på NordicBet. Du kan således ikke spille Casino eller Poker for dine 100 kroner. Tilbuddet er også kun åben for danske kunder der bor i Danmark. Tilbuddet er åben for spillere der aldrig har oprettet sig og spillet før.

Det er et eksklusivt tilbud som kører i en kortere perioden. Tilbuddet er kendt fra TV, hvor NordicBet har reklameret med tilbuddet igennem en række TV-reklamer. Du kan derfor helt trygt tage imod tilbuddet og være sikker på at alt går sikkert til. Husk, at alt spil er overvåget af spillemyndigheden.

Går du og leder efter en god kamp at smide de 100 kroner efter, kan du med fordel spille på Danmarks kommende kamp mod Georgien i Aalborg d. 5 juni. Find en masse lækre spil og super gode odds på NordicBet her.