Bliver Danmark repræsenteret ved Eurovision-finalen den lørdag 13. maj? Den danske MGP-vinder Reilly er taget til Liverpool med vindersangen “Breaking my heart”, men ser vi på bookmakernes odds, så kan det blive svært for Reilly.

får chancen for at imponere i anden semifinale torsdag den 11. maj, hvor han skal forsøge at få nok stemmer til at gå videre til den store Eurovision-finale, der afvikles den 13. maj.

Bookmaker is inactive

Der er hele 16 lande med i anden semifinale og det kan blive nervepirrende spændende, når det bliver afsløret, hvilke 10 lande, der får flest stemmer og dermed går videre til lørdagens finaleshow.

Går videre til Eurovision-finalen:

Reilly går videre: odds 1,52 hos Nordicbet
Reilly går ikke videre: odds 2,45 hos Danske Spil

Odds på Eurovision: Sverige er storfavorit

Bookmakerne giver ikke mange chancer til Reilly for at vinde Eurovision-finalen, men de peger i stedet på Sverige, der i år stiller med Loreen med sangen “Tattoo”, mens der også er god fidus til Finlands “Cha cha cha”, der bliver fremført af Käärijä.

Unibet: Odds på favoritfeltet ved Eurovision 2023

Unibet Spil på Eurovision hos Unibet

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Vigtige ting du bør vide om årets Eurovision

Der er et par vigtige ting du bør kende om dette års Europæiske Melodi Grand Prix 2023:

●  Først og vigtigst – Der er stadig 50% jurypoint og 50% seerpoint i finalen, men i de to semifinaler er der i år kun seerpoint!! (Det skyldes mistanke om aftalt spil internt hos nogle juryer sidste år.)

●  Der er lidt færre lande med end normalt. 37 stk mod normalt et par og fyrre. Til gengæld kan et nyt ‘land’ (Rest of the World) som noget helt nyt stemme online, og tæller som ét land. Rusland, Belarus, Bulgarien, Nordmakedonien og Montenegro er ikke med i år. En ulempe for deres øst/balkan-vennelande, f.eks. Armenien og Serbien.

●  Der er gigantisk forskel i niveau på de to semifinaler i år. Semi 1 har 5 af de 7 største favoritter, bl.a. storfavoritten Sverige og Finland, mens det bedste kort i semi 2 er Østrig, som blot er 8. favorit i odds 60. Heldigvis er danske Reiley i semifinale 2. Ti lande går som altid videre fra hver semifinale, og de fem store lande samt Ukraine er auto-kvalet.

●  Vinderodds hos alm. bookmakere er normalt sat kunstigt lavt, ud fra muligheden for each way (halv indsats på top 4). Der kan derfor ofte findes bedre odds på Betfair Exchange børs. Især på outsiderne. Her efterspørger du et odds hos andre tippere i det blå felt. Alternativt bør man sætte flueben i each way (V/P) hvis muligt, dog ikke ved Ukraine. F.eks. modsvarer Spanien odds 30 uden e/w, men 20 med (odds 5 for top 4).