Indlæser...

Der er ikke mange der levner Brøndby store chancer forud for det første af Europa League-kvalifikations opgør mod PAOK Thessaloniki i Grækenland. I denne odds-optakt kigger vi nærmere på Brøndbys chancer for videre avancement.

Timingen for denne vigtige kamp kunne ikke være bedre for Brøndby, der omsider begynder at finde formen hjemme i den danske Superliga, og måske er det slet ikke usandsynligt, at Brøndby kan overraske i Grækenland. PAOK er nemlig hårdt ramt af afbud op til dagens kamp, som kan ses på Canal 9 fra kl. 18.30.

Bet365 har PAOK som store favoritter til odds 1.62, mens der er odds 5.50 på overraskende Brøndby-sejr. Uafgjort giver pengene 3.80 gange igen.

Se flere udvalgte odds på PAOK vs Brøndby IF herunder, og spil på kampen hos Bet365.

Odds på PAOK vs Brøndby IF >>

 

Indlæser...

 

Brøndby kommer med fornyet selvtillid

Brøndby fik – som de fleste nok ved – ikke en god start på årets Superliga, og kombineret med uinspireret fodbold i Europe League-kvalifikationen, hvor man nærmest på mirakuløs vis nu er at finde i fjerde og sidste playoff-runde inden gruppespillet, fik det sædet til at brænde under cheftræner Thomas Frank.

Ovenpå et par gode uger for Brøndby, hvor det først blev til avancement i Europa League mod Omonia Nicosia og dernæst et flot comeback til 3-3 ude mod Randers og en flot 4-0 sejr ude mod Viborg, er stormen stilnet en smule af på Vestegnen, og Brøndby rejser til Grækenland med fornyet selvtillid i bagagen.

Med i truppen er Daniel Agger, og hvis han kan spille størstedelen af kampen i Brøndbys centrale forsvar, står man formentligt stærkere til aftenens opgør – både offensivt og defensivt – end man har gjort længe.

 

PAOK plaget af mange afbud

Brøndby kan da også bruge en rutineret mand som Agger i forsvaret i denne svære udekamp mod PAOK, som i Europa League-kvalifikationen endnu ikke har lukket mål ind på hjemmebanen. Her er det blevet til sejre på 6-0 og 1-0 over NK Lokomotiva og Spartak Trnava. På udebane er grækerne – som har den danske sportsdirektør Frank Arnesen på lønningslisten – bedre til at tale med. Mod NK Lokomotiva tabte man 2-1 på udebane, mens det blev til 1-1 ude mod Spartak Trnava.

Der er dog det helt særlige ved aftenens kamp, at PAOK er hårdt ramt af afbud og må undvære hele otte af holdets største profiler i dette første opgør. Det giver selvfølgelig Brøndby en god chance for at lave et godt resultat i Grækenland forud for returopgøret på Brøndby Stadion om en uge.

Samtidigt er det værd at bemærke, at PAOK endnu ikke har været i kamp i den græske liga i år. PAOKs første kamp er på søndag, og den eneste rigtige kamptræning grækerne har fået indtil nu i denne sæson er de fire Europa League-kvalifikationskampe.

Bet365 giver odds 5.50 på Brøndby-sejr, og det er måske ikke så tosset endda, PAOKs mange afbud og manglende kampform taget i betragtning.

Odds på PAOK vs Brøndby hos Bet365 >>

 

bet365-580x330