Indlæser...

Brøndby fik tilspillet sig et særdeles besværligt udgangspunkt i den første kamp på udebane mod Panathinaikos i Europa League kvalifikationen, hvor det blev det til smertefuldt 3-0 nederlag på græsk jord. Nu skal Brøndby forsøge at vende det til avancement til Europa Leagues gruppespil, med en storsejr hjemme over grækerne torsdag d. 25. august på Brøndby Stadion.

Brøndby kan glæde sig over at det i weekenden blev til hele 0-7 ude mod AGF, hvor Brøndby spillede en vanvittigt flot kamp og angriberne viste stor træfsikkerhed – noget der kan komme dem til gode mod Panathinaikos.

Ser vi på odds på Brøndby vs Panathinaikos hos bookmakeren bet365, er det Brøndby som er favoritter til at vinde kampen. Her er der odds 2.10 på Brøndby og odds 3.50 på Panathinaikos, mens uafgjort kan spilles til 3.25 gange pengene igen.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Kampen mellem Brøndby og Panathinaikos vises på 6’eren med kick off kl. 19.00, og herunder kan du se flere odds på BIF vs Panathinaikos hos bet365. Herunder finder du vores optakt samt flere udvalgte odds på kampen.

Indlæser...

 

Optakt: Brøndby vs Panathinaikos

broendby_vs_panathinaikos_logo

Brøndby fik et forfærdeligt udgangspunkt før returkampen torsdag aften, da man i sidste uge tabte med hele 3-0 i Grækenland. Brøndby var ellers fint med i kampens første halve time, men da Svenn Crone så rødt efter bare 32 minutter spil, blev tingene sat på spidsen for Brøndby-holdet.

Svenske Marcus Berg åbnede scoringen for grækerne få sekunder før pausen, og 1-0 havde bestemt været til at leve med med 10 mod 11 på banen, men kort inde i anden halvleg så også Brøndby-keeperen Rønnow rødt, da han i en kontroversiel situation begik et straffespark.

Straffesparket blev eksekveret af Ledesma til 2-0, og samme Ledesma stod for assisten da Marcus Berg lukkede og slukkede til 3-0 små 10 minutter før tid.

Brøndby ankede Rønnows udvisning til UEFA, da man mente der var begået en klar dommerfejl, men UEFA har opretholdt Rønnows røde kort, og både Crone og Rønnow er derfor i karantæne til returkampen.

 

Kan Brøndby komme tilbage fra 0-3?

Det er unægteligt en svær opgave, Brøndby skal på, torsdag aften kl. 19.00 hjemme på Vestegnen, men den er bestemt ikke umulig. Grækerne må ankomme til Danmark med en snert af selvtilfredshed i bagagen, men samtidigt kan Brøndbys 7-0 sejr over AGF i weekenden fungere som en advarsel for grækerne om, hvad der er i vente.

Brøndby spiller fortræffeligt fodbold i øjeblikket, hvor man er helt på højde med FCK. Løbespillet fungerer over hele linjen, og der udvises stor skarphed i både forsvaret og angrebet. Brøndby blev ofre for en yderst uheldig forestilling i det første opgør, og at Brøndby kun tabte 3-0 med 9 mod 11 i stort set hele anden halvleg, vidner om en vis styrke i formationen.

Kan Brøndby få et hurtigt mål hjemme på Vestegnen onsdag aften, skal man ikke afskrive De Gule på forhånd. Det primære er dog, at Panathinaikos ikke får lov at komme på tavlen, for bare ét mål til grækerne, vil betyde at Brøndby skal score fem mål i kampen for at gå videre pga. reglen om udebanemål.

Mens Brøndby altså slog AGF med hele 7-0 som opvarmning til dette brag mod Panathinaikos, har grækerne ikke været i kamp siden det omvendte opgør i Grækenland for en uge siden.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

bet365-580x330