Europa_League_Finalen_Betfair

Vi er ved at være klar til årets store finale i UEFA Europa League, hvor ukrainske Dnipro skal forsøge at slå favoritterne – de forsvarende mestre fra Sevilla.

I en finale kan alt som bekendt ske. Mange husker nok stadig da Danmark slog tyskerne i 1992 stik mod alle odds. Man skal ikke afskrive Dnipro, som med en ultrastærk defensiv har alle muligheder for at overraske bookmakere og sportsfans over hele verden mod storfavoritterne fra Sevilla.

Betfair har forhøjede odds på kampen, og det betyder, at du kan få odds 4.00 på sejr til Sevilla og flotte odds 9.00 på Dnipro.

Tilbuddet gælder kun helt nye kunder, som samtidigt også kan få op til 1000 kr. i freebets via en fed kampagne – ligeledes kun for nye spillere.

 

* Regler og vilkår gælder

 

 

Sådan får du de ekstra høje odds på kampen

For at få de forhøjede odds på kampen, kræves det, at du er ny kunde hos Betfair.

1. Opret konto hos Betfairbrug promokoden ZAB266 ved oprettelse

2. Spil op til 100 kr. på Sevilla eller Dnipro på Betfairs sportsbook til kampens almindelige odds

 

Sådan fungerer de forhøjede odds

I Betfairs sportsbook får du f.eks. “kun” odds 6.50 på Dnipro sejr. Men er du ny kunde, kan du altså spille op til 100 kr. på dette odds før kampens start, og hvis du vinder på dit væddemål udbetales den resterende gevinst (op til odds 9.00) som et freebet.

Lad os for eksemplets skyld sige, at du har spillet 100 kr. på Dnipro til at vinde og ukrainerne slår Sevilla i den ordinære spilletid. Dermed får du udbetalt 100 kr x odds 6.50 = 650 kr. til din Betfair konto med det samme. Derudover får du et freebet på 250 kr. som tilsvarer forskellen på gevinst ved odds 6.50 og odds 9.00.

Et freebet er et gratis væddemål, som du kan bruge på et valgfrit væddemål. Du kan altid finde dine freebets under “Min Konto -> Mine Freebets” hos Betfair, og når du vil bruge et freebet, skal du blot spille din kupon som normalt, og derefter vælge at “betale” med dit freebet.

God fornøjelse med de ekstra høje odds og husk, at nye kunder også får muligheden for at optjene op til 1000 kr. ekstra freebets ved at spille på sportsvæddemål for rigtige penge.

Læs mere om Betfair her >>

 

betfair-580x330