em_2016_spilforslag_banner

EM 2016 spilforslag:

Vi spiller: 0-0 i Italien vs Irland

Odds: 6.00 hos bet365

Spilstop: Onsdag d. 22. juni kl. 21.00

 

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos bet365

 

Spilforslag: Målløst mellem Italien og Irland

I dette EM spilforslag anbefaler vi et spil på et flot odds 6.00 på et udfald, som vi vurderer, er meget sandsynligt. Nemlig 0-0 mellem Italien og Irland.

Italien er med to sejre for to kampe allerede videre fra gruppen, og kan derfor være tilfredse med et uafgjort resultat mod Irland. Italiens forsvar har nærmest knust alle forsøg fra modstanderne på at tilspille sig chancer i de første to kampe mod Belgien og Sverige. Hverken Hazard, Lukaku og hvad de ellers hedder, stjernerne hos Belgien, eller Kung Zlatan formåede at presse Italien på nogen måde i de første kampe.

Mens Italien har leveret den bedste defensive præstation ved EM 2016 indtil videre, har det ikke set super overbevisende ud i angrebet. Graziano Pelle er altid en farlig mand, men han er bestemt ikke i topform oven på en sæson med mange kampe på bænken i Southampton, og det er højest tænkeligt, at træner Conte sparer Pelle og sender den næstbedste mand på græs mod Irland.

Da Italien ikke har imponeret offensivt med “A-holdet” på banen, kan man tænke den tanke, at “B-holdet” får endnu sværere ved at tilspille sig et hav af chancer mod Irland. Specielt nu hvor motivationen til en sejr er dæmpet hos italienerne.

Spørgsmålet er i stedet, om Irland formår at finde vejen igennem det stærke italienske forsvar, og samtidigt undgår at lade Italien score på en hurtig omstilling.

Irland er godt nok presset til en sejr, hvis man vil med videre ved dette EM, og det forventes selvfølgelig at Irland satser butikken i forsøget på at få de tre point. Det kan give plads nede bagved, men vi forventer mere at se en kamp, hvor Irland oftest bliver bremset allerede ved midterlinjen af en kompakt italiensk midtbane. Dermed bør det ikke blive til ret mange irske chancer, og ej heller en høj forsvarslinje hos irerne, som italierne kan spille på kontra mod.

Med andre ord forventer vi, at dette kan blive EMs måske kedeligste kamp. Vi håber selvfølgelig på mål, men med et spil på 0-0 – som vi finder yderst sandsynligt – er du i det mindste garderet mod en kedelig kamp.

Odds 6.00 på 0-0 netop nu kan spilles hos bet365.

 

 

Spil på Italien vs Irland hos bet365.dk >>

 

Italien-Irland-flag