Indlæser...
Indlæser...

 

 

Odds på Portugal vs Danmark

Der venter det danske fodboldlandshold en uhyre svær opgave i Portugal torsdag aften, hvor kravet til de danske drenge er klart. Der skal en sejr og tre point med hjem i bagagen, hvis Danmark skal gøre sig nogle forhåbninger om at sikre nationen en billet til EM i 2016 torsdag aften.

Det er landsholdets sidste optræden i kvalifikationsgruppe I, hvor Danmark netop nu indtager en samlet andenplads.  Denne andenplads er dog under kraftigt beskydning fra uventet side, da Albanien har alletiders mulighed for at snuppe pladsen fra Danmark allerede torsdag aften. Det kan ske hvis Albanien vinder hjemme over Serbien og Danmark samtidigt sætter point til i Portugal – et ikke utænkeligt scenarie, alt taget i betragtning. Samtidigt har Albanien en kamp til gode, så hvis Danmark taber i Portugal, skal Albanien have 0 point i de to sidste kampe mod Serbien og Armenien for at beholde andenpladsen.

Men kan Danmark vinde i Portugal? Svaret hertil må være “ja”. Det lykkedes for Albanien at besejre Portugal i portugisernes egen hule i september sidste år, hvor Albanien kunne rejse hjem med en yderst overraskende 1-0 sejr, og godt nok har Portugal vundet samtlige fem kampe i gruppen siden da, men det har ikke altid været på overbevisende maner. Faktisk har Portugal ikke vundet med mere end ét overskydende mål i samtlige kampe, og i de øvrige hjemmekampe er det blevet til 1-0 over Armenien og 2-1 over Serbien.

Selv om der er et imponerende odds 5.25 på dansk sejr, virker det slet ikke så usandsynligt igen. Hvis Danmark kan lukke ned for Cristiano Ronaldo er Portugal på papiret ikke nødvendigvis et meget stærkere hold end Danmark, men der er ingen tvivl om, at nøglen til dansk succes formentlig ligger i at tøjle den brandvarme Ronaldo.

Hvordan skal det gå Danmark torsdag aften? En dansk sejr og et albansk nederlag til Serbien sender Danmark endegyldigt videre til EM 2016, og vi har jo lov at drømme. Det er den sidste kamp i gruppen for danskerne, så det er nu de danske tropper skal sætte alle kræfter ind. Kom så Danmark!

Kampen kan ses direkte på Kanal 5 torsdag kl. 20.45.

 

Odds på Portugal vs Danmark her >>

 

portugal-danmark

bet365-580x330